Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΟΤΑ VOICE ENANTION OΛΩΝ

 ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ...




... Προκειμένου να ''ανοίξουμε τα στραβά μας'' περισπούδαστοι ανοιχτομάτηδες συνδημότες μας θα  δημοσιοποιήσετε αμφότεροι την ''σύμβαση'' μεταξύ ΟΤΑ VOICE και Δήμου Σερρών για να πληροφορηθούμε το σύνολο των ανταποδοτικών ''οφελών'' και την καθημερινή ποιοτική προβολή στην οποία αναφέρεστε, να διαπιστωθεί μήπως έχετε και δίκαιο τελικά !!!!

7 σχόλια:

  1. Όχι ρε πουστη μου ο Βασιλάκης να μας τα τρώει. Ρε ξεπεσμενε Δήμαρχε πόσο φθηνός και ανικανος είσαι για να πληρώνεις τον αγράμματο και εκβιαστή Βασιλάκη. Μια μπουγάτσα και αυτό από λύπηση στον δύστυχο και πολύ του είναι και όχι 450. 000 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.500 ευρώ. Εκ παραδρομής γράφτηκε το ποσό 450,000,00

      Διαγραφή
  2. Ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει.
    Δύο τσόντες μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασιλάκη, ποιος σου το έγραψε αυτό το κείμενο;
    Είναι προφανές ότι δεν γνώριζε καταστάσεις και τεκτενόμενα στο Δήμο Σερρών και άθελά του σας έριξε στον Καιάδα. Τώρα όλο το σινάφι είστε με την πλάτη στον τοίχο. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί στην ΔΕΥΑΣ το τερμάτισαν, δίνουν 6500€ για ζωγραφιές σε ντουβάρια και συγχρόνως παιρνουν δάνεια.
    Είστε καλά ρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ κουβάλησε την νύφη του γνωστού Δαρνάκα της αμαρτωλής ΕΒΖ, πρωτοπαλίκαρο του Καραμανλή, του πρωην πρωθυπουργού που αμοίβεται για να μάθετε, , για εκπρόσωπο τύπου από την Θεσσαλονίκη, τον Γενικό γραμματέα από την Λάρισα, τον κάθε άνεργο νεοδημοκράτη, που του πλασαρει το κόμμα, τον δίνει χρήματα στις Σέρρες.
    Η κατάντια του Χρυσάφη συνεπικουρούμενος από τον Φωτιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΤΑΝ ΒΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥ ΚΟΜΟΔΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΖΟΒΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ