Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡ.ΠΑΛΑΖΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Β.ΤΕΡΖΗ

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ



Σε μια ενέργεια που ομολογουμένως μας αιφνηδίασε προχώρησε η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ - έστω και καθυστέρηση δέκα μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων της - με την δημοσιοποίηση 15 λιμνάζουσων δικαστικών  υποθέσεων που έχουν ζημιώσει την Κοινωφελή Επιχείρηση μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα , που επιπλέον έχουν άσχημη εξέλιξη για την ΚΕΔΗΣ. Υπέγραψε μάλιστα και σύμβαση με έμπειρο υποθέτω δικηγόρο για για να χειριστεί τις υποθέσεις αυτές, δείγμα βούλησης να σπάσει το απόστημα στην ''παράγκα'' της Επιχείρησης

Το μπάχαλο της ΚΕΔΗΣ της δημαρχιακής θητείας Αγγελίδη είναι απερίγραπτο  ( ποιος ξέρει τι είδε ο Ευθύμης Ραμπότας και όπως με το αυτοκινητοδρόμιο, ''την έστριψε δια του αρραβώνος'') με αποκορύφωμα το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είχε συντάξει και εγκρίνει Ισολογισμούς της ΚΕΔΗΣ τα τρία τελευταία χρόνια, όπως αναφέρθηκε στην Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή.

Και σας θυμίζουμε ότι οι προκάτοχοι της κ. Παλάζη ήταν ''βαριά'' ονόματα που ακόμη έχουν ρόλο και λόγο στα τοπικά δρώμενα, όπως ο Βασίλης Τερζής και ο νεοΣυριζαίος πολιιτευτής Κώστας Καπρπουχτζής με συμπαραστάτη ευπροσήγορο  δραστήριο συνδημότη μας. 


1 σχόλιο:

  1. Με αυτά τα γυαλιά η Παλαζη μου άρεσει πολύ μου βγάζει κάτι αυστηρό και πρόστυχο. Αλλά ας μη μιλάει τόσο πολύ ρε γαμωτο κάθε 1 λεπτό πετάει και μια κοτσάνα. Χρύσα μου φιλικά καλύτερα να........ Παρά να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ