Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΗΓΓΗΛΕ Η ΘΕΝΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ''ΟΤΑ VOICE''  ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ... 

... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ
''Δυστυχώς όμως, αποδεικνύεται ότι η δημοτική αρχή με κεκτημένη ταχύτητα και έχοντας «κακομάθει» από την προηγούμενη διαχείριση θεωρεί ότι έχει κάθε δικαίωμα και μπορεί να πραγματοποιεί οτιδήποτε επιθυμεί, χωρίς προηγούμενο σχεδιασμό, μελέτη και συναίνεση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνεδρίαση στις 30 Ιουνίου, όπου με απόλυτη «αυθάδεια» προς το σώμα, εγκρίθηκε με τις ψήφους μόνο των συμβούλων της συμπολίτευσης η 34η αναμόρφωση του προϋπολογισμού που αφορούσε την εγγραφή συνδρομής του Δήμου Σερρών στην ιστοσελίδα OTAVOICE.gr για το έτος 2020, κόστους 4.340 ευρώ με ΦΠΑ ετησίως. Και χρησιμοποιώ τον όρο «αυθάδεια» διότι με λίγα λόγια, όπως μας εξήγησαν ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, οι αναμορφώσεις έρχονται μόνο για «έγκριση» στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν μπορούν να καταψηφιστούν παρά μόνο αν υπάρχει εναλλακτική πρόταση αναμόρφωσης και εγκριθεί έτσι η 2η πρόταση αντί αυτής της οικονομικής επιτροπής.

Φυσικά, ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε ουσιαστικά να δηλώσουμε την αντίθεσή μας με μία εισήγηση της οικονομικής επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο ή πως μπορούμε να την καταψηφίσουμε και ακόμη και σήμερα, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, η διοίκηση δεν είναι σε θέση να μας διευκρινίσει το πλαίσιο αυτό. Επίσης, δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι ο Δήμος Σερρών με την 747/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε συνδρομητής σε δύο άλλες ιστοσελίδες που αφορούν θέματα των ΟΤΑ, στην aftodioikisi.gr (1.240 ευρώ με ΦΠΑ ετησίως) και airetos.gr (992 ευρώ με ΦΠΑ ετησίως), απλά το αναφέρω για γνώση και συμμόρφωση. Όπως προκύπτει λοιπόν η Δημοτική Αρχή αναμορφώνει τον προϋπολογισμό Δήμου Σερρών χωρίς ουσιαστικά καταγραφή αναγκών, χωρίς ετήσιο εμπεριστατωμένο σχεδιασμό και χωρίς λελογισμένη διαχείριση χρημάτων.''



3 σχόλια:

  1. Η Αριάδνη είναι μεγάλη παίδες!
    Αυτή αποκάλυψε το θέμα του ΟΤΑ-VOICE στο ΔΣ και πήρε μαζί της όλη την Αντιπολίτευση.

    Ας ρωτηθεί ο Καραμήτρος που ψήφισε Αριάδνη και άδειασε την Μπατσίλω και την Βαρβάρα που σαν μέλη της Οικονομικής είπαν ναι την "συνδρομή" των 4.500 ευρώ.
    Το ίδιο και ο Θόδωρας Αραμπάς που πάλι πήγε με Αριάδνη, αδειάζοντας τον Χράπα που πάλι υπερψήφισε στην ΟΕ.

    Τελικά καταλαβαίνουν τί ακριβώς ψηφίζουν στην Οικονομική Επιτροπή τα στελέχια της Αντιπολίτευσης ή τζάμπα πάνε κι έρχονται;;

    Εκείνος βέβαια που το φυσάει και δεν κρυώνει είναι ο Μυσιρλάκος. Στον κουβά τον έστειλε τον κεφτέ η Παπ.

    Περαστικά Χρυσαφάκια. Την κάτσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο μωρό η Θενια πιο πολύ από το ΔΣ αυτή μου αρέσει. Ο Μυρσιλακαμας τραγικός με αυτά που γράφει θα κάνει τον κοντό δήμαρχο να τρέχει και να μην φτάνει. Άσε που έχει να αγοράζει και βαφή για τα μαλλιά του πιο συχνά τώρα. Θενια μωρό μου συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε γιατί δεν ανέβασες το σχόλιο μου που λέω ότι μου αρέσει η Θενια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ