Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΕΔΡΕ , ΔΙΑΒΑΖΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ...

    ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 207/2020 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ 45 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ



                                                                 Νόμος 4555/2018 

Άρθρο 74 – Σύγκληση δημοτικού συμβουλίου – Αντικατάσταση άρθρου 67 του ν. 3852/2010

Το άρθρο 67 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής :




7. Ο πρόεδρος καταρτίζει την ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη αναγράφονται υποχρεωτικά και όλα τα θέματα που προτείνει ο δήμαρχος, η εκτελεστική επιτροπή, καθώς και η οικονομική επιτροπή και η επιτροπή ποιότητας ζωής. Το δημοτικό συμβούλιο έχει δικαίωμα να αποφασίζει, μετά από σχετική πρόταση-εισήγηση του προέδρου ή του δημάρχου ή συμβούλου επικεφαλής δημοτικής παράταξης και χωρίς συζήτηση, με την πλειοψηφία των παρόντων μελών του, ότι ένα θέμα το οποίο δεν είναι γραμμένο στην ημερήσια διάταξη είναι κατεπείγον, να το συζητήσει και να πάρει απόφαση γι` αυτό πριν από την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Κατά προτεραιότητα και πάντα μετά τον δήμαρχο εκφράζουν τις απόψεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων, σύμφωνα με τη σειρά εκλογής.

 κ. Πρόεδρε , ποιος πρότεινε το 6ο θεμα της ημερησίας διάταξης, ο Δήμαρχος ή καποια από τις τρεις επιτροπές ;;;


6 σχόλια:

  1. Αυτό το παλικάρι τον Ματθαίου τον οποίο κάποιοι ψήφισαν για να τους εκπροσωπεί ως δημοτικός σύμβουλος, θα πρέπει να αισθάνονται και δικαιωμένοι και υπερήφανοι.
    Εγώ δεν τον ψήφισα, και αισθάνομαι ότι ήταν αδύνατον να τον ψηφίσω, διότι είναι ελάχιστος άσχετος, αμαθής και επικίνδυνος για τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.
    Θα το διαλύσουν το αυτοκινητόδρομιο, και δεν θα έχει χώρο ο ψευτομηχανολόγος Μάριος να πουλήσει φτηνή ικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Μάριε Αχ Μαριε τι έπαθες θα χασεις την μαμαλιγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ γέρο που γράφεις τα σχόλια είσαι για φυλακή και λυπάμαι που δεν σε βάλαμε τότε ξέρεις εσυ! Αλλά θα έρθει και εσένα η σειρά σου. Μ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ποιος είσαι που κρίνεις τον Ματθαίου η τον κάθε Ματθαίου; μιλά επώνυμα. Περιμένουμε πολλά περισσότερα σε πληροφορω από έναν νέο και "άσχετο",από ότι απο έναν "έμπειρο".Συνήθως ο πρώτος θέλοντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας τρέχει,μαθαίνει ,δίνει κομμάτι του εαυτού του και πιθανόν να φέρει αποτέλεσμα.Ο έμπειρος είθισται να δουλεύει για ίδιον όφελος.
    Πρέπει να δίνουμε τόπο και χώρο στους νέους.Το πολιτικό προσωπικό πρέπει να ανανεώνεται και όχι να ανακυκλώνεται.
    Ειδικά όμως στην τοιαύτη περιπτώσει,το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι..άσχετος στα αυτοδιοικητικά ο δήμαρχος.άρτο και θέαμα δίνει ξοδεύοντας τα λεφτά των δημοτών σε θεαθηναι και λιβανιστήρια (ΜΜΕ)ξεπληρωνοντας τους προεκλογικούς χορηγούς..από ποιον θα μάθουν οι νέοι και τι παράδειγμα θα πάρουν; Κρίμα.. Κρίμα..Το στολίδι των Βαλκανίων να απαξιωθεί.. αυτοί οι βολεμενοι δημόσιοι υπάλληλοι οι μηχανικοί που κάνουν μελέτη βιωσιμότητας, έπρεπε να λαμβάνουν υπόψιν και την υπεραξία...Τι λεφτά πέφτουν όχι μόνο στο αυτοκίνητοδρομιο αλλά γενικότερα στην πόλη.. Γιατί νομίζω είναι πολλά,σε ξενοδοχεία, εστίαση, συνεργεία, καύσιμα κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε....
      Ποιός έβγαλε χρήματα από το αυτοκινητόδρομιο;
      Εκτός από ένα ξενοδοχείο;
      Μήπως κάποιοι η κάποιος αμόρφωτος από την απελθουσα διοίκηση;
      Ψαχτείτε λίγο οικονομικά.
      Όσο δε για τον νυν Πρόεδρο, εγώ δεν θα τον προσλάμβανα ούτε για να σηκώνει την μπάρα εισόδου-εξοδου..

      Διαγραφή
  5. Τι είναι ο Δάσκαλος τι θα είναι και ο μαθητής. Λογιστακος βαψομαλιας και Τοπογράφος για πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών τι άλλο θα δούμε θεέ μου. Μάλλον στην τοπογραφία τους έμαθαν να τρέχουν και με γρήγορα αυτοκίνητα. Τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ