Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΤΕΧΝΕ ''SERRESΒΟΜΒ'' ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚEΙΑ ...

ΟΛΙΣΘΕΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΝΑΥΓΕΙ Η ''ΣΥΜΜΑΧΙΑ''


serresbomb: Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Φουντώνει ¨¨ η δυσαρ...: Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες δημοτικών συμβούλων της

Η Δημοτική Σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου («Δύναμη Σερραίων») με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ.Κατιρτζόγλου ζητά να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών (  Τετάρτη 29/7 στις 19.00 στο πρώην Δημαρχείο Σκουτάρεως), καθώς θεωρεί ότι αυτή είναι «μη νόμιμη» αφού δεν έλαβε εμπρόθεσμα (εντός τριών πλήρης ημερών), ούτε την πρόσκληση  ούτε τις εισηγήσεις των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν.

https://www.anexartitos.gr/ariadni-papafotioy-mi-nomimi-i-simerini-sygklisi-toy-dimotikoy-symvoylioy-serron

Και ο Πρόεδρος απάντησε ανοήτως και ψευδόμενος με σαθρά επιχειρήματα που επιβεβαίωσαν και πάλι την καταγγελία της Αριάδνης Παπαφωτίου για την ακυρότητα της συνεδρίασης :


''Κατέθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το συνημμένο έγγραφο το οποίο αποτελεί εκτύπωση από τον προσωπικό μου λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και από το οποίο αποδεικνύεται ότι η κ. Παπαφωτίου έλαβε το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:42 από εμένα email με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου. Το mail το έλαβε τρεις τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν τη συνεδρίαση του Σώματος, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Ακολούθως μάλιστα μου απάντησε με μήνυμα στο οποίο έγραφε “ευχαριστώ Πρόεδρε ….” Ως πρόεδρος της έστειλα το Mail και ως πρόεδρο μου απάντησε και με ευχαρίστησε.''


http://serresbomb.blogspot.com/2020/08/blog-post_61.html


Και για του λόγου το αληθές κοινοποίησε και το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής συνομιλίας του με την κ. Παπαφωτίου :


   
 Οταν δεν γνωρίζεις την ΑΛΦΑΒΗΤΑ της τοπικής Αυτοδιοίκησης , τον Κανονισμό Λειτουτργίας του Δημοτικού Συμβουλίου τότε είσαι επιεικώς απαράδεκτος και σίγουρα ακατάλληλος να είσαι πρόεδρος του οργάνου.

Εκτός ή ο Πρόεδρος είναι μειωμένης αντίληψης και δεν κατάλαβε 'οτι με την απάντησή της την 30.07.2020  η κ. Παπαφωτίου τον λοιδωρεί και τον ειρωνεύεται ή θεωρεί τους Σερραίους Δημότες αφελείς και σκοπίμως στην απάντησή του αναφέρει ότι κ. Παπαφωτίου τον ''ευχαρίστησε'' κιόλλας για την αποστολή της Πρόσκλησης αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ανακόλουθη.

Μας πως είναι δυνατόν κ. Πρόεδρε να σε εγκαλεί η κ. Παπαφωτίου για παράνομη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου την 29.7.2020 και ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ , να απέχουν Δημοτικοί σύμβουλοι από την συνεδρίαση για τον λόγο αυτό  και συ να ισχυρίζεσαι οτι την 30.07.2020 ως Πρόεδρο η καταγγέλουσα και ''ολα καλά, όλα ωραία'' ;;;

Ο Δήμος κ. Πρόεδρε δεν είναι καφενές να λειτουργεί με τα προσωπικά e-mails των εκπροσώπων του , επικοινωνεί με θεσμικό τρόπο μέσω των υπηρεσιών του και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του (εκτός και εάν ο Δημος μια ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ δεν διαθέτει υπηρεσιακά e-mails). Eπιπλέον η αποστολή και μόνο της Πρόσκλησης χωρίς την αντίστοιχες εισηγήσεις των αρμοδίων για κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης  αποτελεί σοβαρή πλημμέλεια και απαξίωση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και του ρόλου και της αποστολής των Δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν ανενημέρωτοι (Βαρβάρα Μητλιάγκα από εσένα περίμενα ως όφειλες να τοποθετηθείς επί του θέματος, νομίζω)

1 σχόλιο:

  1. Η απαντηση της Αριαδνης στην βλακεία του Κατιρτζ, οτι καλυτερο διάβασα σαν τιτλο.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
    Κενταει η Παπ κενταει.
    Περιμενουμε την Προσφυγη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ