Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ Η ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

ΒΕΓΓΟΣ '' ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ;;;"



ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ 
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ;;;;




''ΘΑΥΜΑ ΕΝ ΚΑΝΑ'' ... ΣΤΟΝ ΜΠΥΘΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ !!!!!


 
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΝΤERMEDIA) με έδρα στα Χρυσοχώραφα!!!! ( άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς !!!!!) μετέδιδε ανελλιπώς καθημερινά " Ωριαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα διάρκειας 60 δευτερολέπτων'' (!!!!!!) για εξήντα ημέρες (1-4-2020 εως 30-5-2020) και εισέπραξε 5.000 ευρώπουλα σπαρταριστά.

Όπως θα διαπιστώσατε αγαπητοί μου Σερραίοι, θαύματα δεν γίνονταν μόνο εν Κανά της Γαλιλλαίας αλλά γίνονται και το 2020 στον Μπύθουλα του Σερραϊστάν ... με δολοφονία της ελληνικής γλώσσας από τα μπουρσούκια της ομάδος Καραμανλή, όπως οι ίδιοι αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται.

ΔΗΜΑΡΧΕ, Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΟΖΕΙ !!!


13 σχόλια:

  1. Να πω και κάτι ακόμη για τον Ματθαίου που δεν τον ψήφισα. Στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι δυνατόν να είναι Τοπογράφος πρόεδρος. Δεν φταίει το παιδί. Ο Δήμαρχος που επέλεξε να τον βάλει φταίει. Άσε που δεν είναι και Πανεπιστημιακης εκπεδευσης ένα ΤΕΙ έχει βγάλει. Πως θα διοικήσει το Αυτοκινητοδρόμιο; Το αυτοκίνητοδρομιο θέλει πρόεδρο που να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και να μη γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια νεαρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Mατθαίου παιδιά είναι μια από τα ίδια τους προηγούμενους, ο Παπαβασιλείου (που καλυψε τον λογιστή της ΑΕ τον Χρυσάφη ) , ο Δημητρίου και ο Γούνας καλύτεροι είναι ; Αλλά δεν είναι μόνο ο Ματαθαίου άσχετος με το αντικείμενο , ο Μιχος με τα καρώ πουκάμισα απ΄το Μητρούσι καλύτερος είναι ή τα αλλα μελη του ΔΣ που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κρίνω από την ορθογραφία σου εσύ είσαι ακαδημαϊκός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φίλε μου το τάισμα του Αλέκου στον Θόδωρα.Ξεκάθαρο.Γαύγισε γαύγισε λίγες μέρες το κανάλι των 5-6 τηλεθεατών πήρε γερό ξεροκόμματο όμως.Το ποιο σοβαρό όμως δεν κύκλωσες φίλε μου.Λέει τμηματική τιμολόγηση.Όπα;;;Να αποφύγουν την συναλλαγή μέσω τραπέζης γιατί τότε τα 5 θα τα ρουφήξει άλλος.Κατάλαβες τώρα;;Καλά κάνει τέτοια πράγματα ο Δήμος;;Τι είναι το γραφείο τους;;Οι αντιπολιτεύσεις κοιμούνται;;
    Θα ξυπνήσει κανένας ή θα τους αφήσετε να μοιράζουν τα λεφτά του Δήμου όπου γουστάρουν και οφείλουν προεκλογικά;;
    Ίακχε θα πάρεις θέση για το συγκεκριμένο θέμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω από 1500 ευρώ θέλει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα που δεν έχει γιατί χρωστάει. Και αν πάει να κάνει ρύθμιση για πληρωθεί, η εφορία θα του ζητήσει μπορεί και όλο το ποσό. Για αυτό η τμηματική πληρωμή. Τώρα βέβαια γιατί ο δήμος δέχεται κάτι τέτοιο, ρωτήστε τον Μισιρλή,

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ. Η ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ''ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ'' ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΏ.

      ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ , Ο ΒΕΡΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ.

      Διαγραφή
  5. Να προσθέσω και κάτι ακόμη ο πρόεδρος μας το παίζει καλός αλλά στην τηλεόραση μια χαρά επίθεση έκανε στον πρόεδρο της Λαμς ο οποίος μια ζωή έφαγε στο Αυτοκινητοδρόμιο αλλά τι να κάνεις έρχεται η κάθε δημοτική αρχή και μας βάζει πρόεδρο όποιον άσχετο με το αυτοκίνητοδρομιο εκλεχθει. Το Αυτοκινητοδρόμιο πρέπει να έχει πρόεδρο γνώστη του αντικειμένου και ναι να είναι από την Λαμς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πρόεδρος της ΛΑΜΣ τι δουλειά είπαμε ότι κάνει;
      Και ποιό είναι το μορφωτικό του επίπεδο σε σπουδές εννοώ.

      Διαγραφή
    2. Ο πρόεδρος της Λαμς αυτή η γριούλα είναι λέει μηχανολόγος μηχανικός χωρίς πτυχίο και πουλάει παπά τόσα χρόνια και η δουλειά του είναι το Αυτοκινητοδρόμιο.

      Διαγραφή
  6. Το Αυτοκινητοδρόμιο έχει τώρα διευθύνοντα σύμβουλο; Α ναι ρε εκείνο τον χοντρούλη από το Επιμελητήριο δεν θυμάμαι πως τον λένε. Καλό παιδί έμαθα παρακάλεσε πολύ για να γίνει. Ε και που έγινε τι έκανε; Άφαντος! Ο πρόεδρος τουλάχιστο βγαίνει στα κανάλια και πατάει και κανένα μπινελίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορείς να μου πεις ρε φίλε
    Για ποιό λόγο ο ΕπίΧΡΥΣΟΣ (μούφα Δήμαρχος) δεν έδωσε τα φράγκα απευθείας στα δύο κανάλια και έβαλε ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, τον Χρυσοχωραφίτη και τον Βέρρο;;;!!

    Σημειωτέον: Ούτε το Δικτυο της ξινής, ούτε το Επιλογές της μοσχαροκεφαλής έχουν ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ!

    Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί έχουν δεσμευμένους λογαριασμούς. Αλλά ο Χρυσάφης πως πληρώνει σε μια παρανομία εν γνώση του?

      Διαγραφή
  8. ΜΟΥΡΓΟΣ Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ24 Ιουλίου 2020 στις 7:49 μ.μ.

    Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ