Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΥΣΤΕΡΗΣ ;;;; ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ , 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ή ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ;


Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020.  Μοναδικό θέμα συζήτησης αποτελεί η λήψη απόφασης λόγω της άμεσης ανάγκης ελέγχου επάρκειας της γέφυρας “Τσέλιου”, ώστε να καταστεί δυνατή η επισκευή της, η αποσόβηση του κινδύνου κατάρρευσης και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε αυτή. 

Ειδικότερα, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καλούνται να εγκρίνουν την απευθείας ανάθεσης της με αριθ. 61/2020 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Έλεγχος επάρκειας (στατικής – υδραυλικής), μελέτη ενίσχυσης / αποκατάστασης της γέφυρας “Τσέλιου” Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 77.683,99 € με Φ.Π.Α., με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (άρθρο 203 παρ. 3δ1 του Ν. 4555/2018).

Πηγή: eproodos.gr

2 σχόλια:

  1. Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις.
    Αλλά να είσαι καλά, με αρέσει το χιούμορ σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε μαλακες ο Ηλίας θα σας σώσει δώστε του ένα υπουργείο. Αντιδημαρχια ήθελα να πω. Να γουστάρουμε λίγο στυλ και σταριλικι. Τι έχετε αυτόν τον χοντρούλη με τα μπλουζάκια από το παζάρι. Ο λαός απαιτεί Ηλία Γκοτση βουλευτή. ΓκοτσιολαγνοςV2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ