Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARΤIS : ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΚΑΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 



 Το σκανδαλο NOVARTIS δεν αφορά τις μίζες απο την διακίνηση των φαρμακων, αυτο συμβαίνει και ειναι τοις πασι γνωστόν. Εαν ο ΣΥΡΙΖΑ στόχευε την κάθαρση θα ξεκινούσε την διαδικασία απο την μαρίδα του κυκλώματος και θα έφτανε στην κορυφή της οργάνωσης και στις κεφαλές του κυκλώματος. Στην ανακριτική διαδικασία θα προέκυπταν πολλά , κάποιοι θα αναγκάζονταν να δώσουν κάποιους από την πίεση των γεγονότων και θα οδηγουνταν και στα πολιτικά πρόσωπα που τυχόν συμμετείχαν.

Ο Συριζα όμως στοχευε εξ αρχής στα πολιτικά πρόσωπα με τους στημενους προσταευόμενους μαρτυρες και η σκεωρία που έστησε κατέρρευσε σαν χαρτινος πύργος.

Το γεγονός οτι το σκανδαλο-φιασκο αναδειχθηκε την επομένη του συγλονιστικού συλλαλητηριου της 4ης Φεβρουαρίου στο Συνταγμα για την Μακεδονία και κατά της Ποροδοσίας των Πρεσπών τα λεει όλα για τις σκοπιμότητες της συγκυβερνησης των προδοτών

3 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ