Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

AYTO EINAI KΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ !!!!




κ. Μεγκλα , όταν ζητάς "εξυπηρετήσεις" για να την βγάλεις στο τζάμπα το ζητάς ο ίδιος απο τους συναδέλφους σου προσωπικά ως Πρόεδρος και αγένεια και επιεικώς απαράδετο να βάζεις την υπηρεσία να το ζητάει διότι εκτός των άλλων η πράξη αυτή εκφεύγει των καθηκόντων τους ως δημοσίων υπαλλήλων. Εξάλλου τι έκανε το Επιμελητήριο για τους ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών και έχεις μούτρα να ζητάς χάρες ; Τι θέση πήρε το Επιμελητήριο στην διαμάχη τους με το τερας της ΑΕΠΙ των δήθεν πνευματικών δικαιωμάτων , που μεσούσης της κρίσεως ρήμαξε με βιομηχανία μηνύσεων και εκβιασμών επιχειρήσεις και οικογένειες; 

Απλός και απαθής θεατής ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ επαγγελματοβιοτεχνών που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ. 

 Υ.Γ. (1) Και εσυ κ. Καλαϊτζιδη επικεφαλής των ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , βούβα; Φερμουάρ ; Μήπως την είδες Λιαγκας; 

 Υ.Γ. (2) Και εσυ κ. Χρυσάφη , που διατυμπανίζεις οτι είσαι υπέρμαχος του επιχειρείν έχεις άποψη επι του θέματος; 

Διότι τα ίδια και χειρότερα γίνονται στην ΚΕΔΗΣ με την διαχειριση των κονδυλίων προς τα τοπικα ΜΜΕ και sites , θέμα για το οποίο σύντομα θα ανοίξει δημόσιος διάλογος

1 σχόλιο:

  1. Ω! ΣΕΡΡΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΣ !!!!!! ενω απο ΚΑΛΟΥΣ..έχουμε στο ε.σ. επιμελητηριο, δημο , νομαρχια , περιφερεια ,αιρετούς και μη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ