Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΤΖΙ Ο ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ

          ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ...


Δυστυχώς οι Σερραίοι του Καραμανλιστάν έδωσαν ανοήτως  ποσοστο 62% στον νεκροθάφτη του Νομού μας και της Αμφίπολης ,  τον υιό της προέδρου της εν Ελλάδι UNESCO , με έναν συνδυασμό που περιελάμβανε τεσσερεις επίορκους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους εκ των οποίων οι δύο ορκίστηκαν αφου εκλέχθηκαν ... '' να εφαρμόζουν τον νόμο'' μεταξύ των άλλων, αλλά ήδη είχαν παραβιάσει το άρθρο 10  ν. 4555/2018  (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ)

Απο την 1.1.2011 με  την θεσμοθέτηση του θεσμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη τον Παναγιωτη Ψωμιάδη ( 3.1.2013 παύθηκε λόγω ποινικής καταδίκης)  τον οποίο διαδέχθηκε ''πολύς Τζιτζι'' που σήμερα ξεκινά την δεύτευρη θητεία του ως αιρετός ακουμε συνεχεια για το μεγαλο αναπτυξιακό εργο της Περιφερειας αυτής απο το οποιο ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ή η Π.Ε. Ενότητα Σερρών αν προτιματε , η οποια εἰναι ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΜΟΝΙΜΩΣ στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης στην Ελλάδα.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ;

ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ,
 ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ;

ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ - ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΚΙΚΗΣ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ