Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

''ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ'' ... Ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 ΔΗΜΑΡΧΕ , ΠΟΛΥ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ
 ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ


serresbomb: Δήμος Σερρών : Γίναμε Μύκονος Νεκτάριε ????:  Ευχαριστήρια επιστολή  την οποία κοινοποίησε στα ...

O τυπος έχει προϊστορία και θράσος , είναι αυτός που επιτέθηκε με ένα προσβλητικό άρθρο για του τύπου στους κατοίκους του Σκουτάρεως οι οποίοι αντέδρασαν διότι ερήμην τους καποιοι φωστήρες καρεκλοκενταυροι δημοσιουπαλλιλισκοι, αποφασισαν να μπερδεψουν την κοινωνία τους με τα παιδιά των αλλοθρησκων που ῾᾽φολοξενούνται᾽᾽ στην πολη μας και έτσι ζήτησαν την αποπομπή τους . Ποιος ο λόγος όταν υποτίθεται οτι φιλοξενούνται να αναμιχθούν τα παιδιά τους με τα ελληνόπουλα ;  Που ακούστηκε μεσα στην πατριδα μας, να μας στερουν το δικαίωμα της επιλογἠς των συναναστροφών των παιδιών μας;  

Κι ομως βρεθηκε ο τυπος αυτός αυτόκλητος συνήγορος των αλλοθρήσκων να μεμφετια τους συνδημότες του

Και ο τύπος ιδιοποιούμενος πνευματική περιουσία αλλων όντας ο ίδιος αδυνατεί να συνταξει ενα κείμενο της προκοπής προσπαθεί να ξεγελάσει τους Σερραίους ,τότε η αξιοπρεπεια και ο σεβασμος προς τους δημότες βρικεται στο ναδιρ . Δείγμα γραφής της νεας δημοτικής αρχής. Πρωτόγνωρες καταστάσεις που δεν τιμουν κανέναν μας.


Επιπλεον ο τυπος αποτελεσε και το αλλοθι της παραταξης Χρυσάφη για να επιλεγεί με πρόσχημα την εύκολη πρόσβαση ως τόπος ορκωμοσίας του νεου Δημοτικού Συμβουλίου το Επλιδα Ρεζορτ αντι της αίθουσας '' Κωνσταντίνος Καρανσανλής῾῾ των συνεδριάσεων του. Μια επιλογή που ανιξε τον ασκό του Αιόλου και πληρώθηκε την 3.9.2019 με τα 2.467 ευρω των 55 μικρών νεγρων ...

8 σχόλια:

  1. Eίδα σε σερραϊκές ιστοσελίδες μια επιστολή ευχαριστήρια αυτού του Αντιπροέδρου που μπήκε στην ΚΕΔΗΣ και ρωτάω έναν παλιό αντιδήμαρχο: τι κάνει ο αντιπρόεδρος και χαίρεται τόσο αυτός ο καινούριος; Τίποτα, μου απαντάει..αναπληρώνει τον πρόεδρο όταν λείπει. Λεφτά παίρνει; όχι βέβαια μου απαντάει ο άλλος, δεν προβλέπεται από τον νόμο, αν και ο συγκεκριμένος γυρίζει δεξιά και αριστερά και λέει ότι ο Δήμαρχος του είπε ότι θα παίρνει. Θα είναι μεγάλη γκάφα του Χρυσάφη αν κάνει κάτι τέτοιο.
    άσε που είναι για γέλια να ευχαριστείς τον Δήμαρχο πρωί πρωί μετά το δημοτικό συμβούλιο με επιστολή ..τηλέφωνo δεν έχει αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ενημερώσει κάποιος τον Δήμαρχο ότι αυτό το παλικάρι από την τσατίλα του που δεν βγήκε στη δημοτική Ενότητα Λευκώνα, δεν πήγε να ψηφίσει την 2η Κυριακή, ούτε αυτός, ούτε η οικογένεια του. Είναι τσεκαρισμένο ..το συζητούσαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Φωτιάδη στο σχολείο που ήταν το εκλογικό κέντρο που ψήφισε την 1η Κυριακή.
    πΟΙΟς πιέζει τόσο τον Δήμαρχο και τον προμοτάρει τόσο; τους ψήφους του τους χρωστάει στον άλλο τον χαμένο που τον υποστήριζε και πίστευε ότι θα κάνει και ο μικρός το ίδιο. Είναι κοινό μυστικό στον Λευκώνα για το ποιόν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ενα χαζο παιδακι ειναι εβαζε και παλια υποψιφιος με τον μηληδη και παλυ δεν εβγαινε.και ολο χωνετε στο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο Γερμανίδης τι γνωστικό αντικείμενο έχει και ποια η μέχρι σήμερα πορεία του για να τοποθετηθεί αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ?
    Ισώς επειδή είναι συνταξιούχος πυροσβέστης έχει σχέση με το νερό?
    Και μετά φταίει ο Σαφαρίκας που κάνει πάρτι στην ΔΕΥΑΣ και εξασφαλίζει και απευθείας αναθέσεις για τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΑ Η ΘΈΣΗ Του ΑΦΕΝΤΙΚΟΎ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΊΩΝ??
    ΣΥΜΦΩΝΕΊ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΤΌΡΑΣ ΠΕΡΊ ΜΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΤΛ?
    ΌΛΟΙ ΜΟΥΧΤΕΝ ΙΑΚΧΕ?
    ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΙΛΕ . ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
      ΓΙΝΑΝΕ Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ , ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ῾῾, ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

      Διαγραφή
  7. Εδώ ο Γκότσης έκλεβε ευχες από τον Ιβάν ο Νεκτάριος σας πείραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ