Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΛΟΓΗ 
ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΩΝ



Η πρωτη διοικητική πραξη μετά την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής ... και το καραβι ξεκινάει. Το σχήμα διακυβερνησης του Δήμου θα είναι καθοριστικό για την επιτευξη των υψηλών προσδοκιών που έθεσε ο Αλεκος Χρυσάφης. 

Και δεν μιλἄω για τους Αντιδημαρχους ο αριθμός των οποίων ειναι αχρείαστος σε μια σοβαρή Δημοτική Αρχή αλλά αναφέρομαι στην ουσία του πραγματος που εχει και σημασία, στην επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν την Οικονομική Επιτροπή, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αλλα και των Διοικητών των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

 Το στίγμα της φιλοσοφίας του αλλά και των προθέσεων του όμως ο νεος Δήμαρχος θα το δώσει από την επιλογή των προσώπων των ειδικών και επιστημονικών συνεργατών του, των ειδικών συμβούλων του ( άρθρο 213 ν.4555/2018 ΦΕΚ Α´13/19.07.2018 ) και του Γενικού Διευθυντή του Δήμου  η οποία κατα την ταπεινή μου άποψη πρέπει να γίνει με μεγάλη περίσκεψη με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα αφου μελετηθεί σοβαρά η ανθρωπογεωργαφία και η υφιστάμενη  διοικητική δομή του Δημου δηλαδή το ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ, ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  του Δήμου και των λοιπών νομικών προσώπων του.

4 σχόλια:

  1. Και αφού μας αραφιάσει ένα κατεβατό μαλακίες διανθισμένες με ρομαντισμό και εθελοτυφλία
    Θα σου πω ότι Γενικός Γραμματέας θα είναι ο Αγγελάκης ο Σταύρος, κουμπάρος του Χατζηδημητρίου της Συνεταιριστικής, άρα ξοφλάμε το γραμμάτιο.
    Όσο δε για την οικονομική και την Επιτροπή ποιότητας θα γίνει μεγάλο γλέντι, η Νέα τροπολογία (νόμος ) της ακροδεξιάς κυβέρνησης που διοικεί με χουντικές μεθόδους, και έχοντας μπουκωμένα όλα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, δίνει το δικαίωμα, καταστρατηγώντας την βούληση των πολιτών, οι οποίοι άλλο ψήφισαν και άλλο θα βρούν μπροστά τους, η παράταξη του Δημάρχου που κέρδισε να έχει την απόλυτη πλειοψηφία.
    Οπότε άσε τις ηλίθιες προτροπές.
    Περιμένουμε με αγωνία τις ημέρες του δεξιού Τουρτούρα που έκλεινε τους δρόμους στους δημότες και απέκλειε τις μετακινήσεις τους, τις ημέρες του Καλιγουλα, τις ημέρες του Δινάκη και τις εξυπναδίστικες ημέρες του Μυσίρλακα.
    Περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθεί η φάμπρικα των απευθείας αναθέσεων και περιμένουμε να δούμε πως θα πάει η άλλη μέρα με τον λογιστή Βέρρο και τις δουλιέςπου πήρε στον Δήμο με αμοιβή 65€ την ώρα.
    Φυσικά περιμένουμε και τα "βαριά" και πονηρά χαρτιά της αντιπολίτευσης να δούμε πως θα στρώσουν το χαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό ρόδι ρε σερσέμ Ιακχε σπάει ? Σεπτέμβριος είναι τρύγο έχουμε . σε βλέπω για μουσταλευριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε με αγωνία τις πρώτες κινήσεις Χρυσάφι για την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας.
    Πότε ξεκινάει π ανέ(κ)νδοτος;
    Το Σάββατο όλοι Θεσσαλονίκη για να κράξουμε τον ψεύτη και απατεώνα Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον 9.35 . Είναι πολιτικοί απατεώνες , μας δούλεψαν χοντρά για τη Μακεδονία μας , τους ψήφους μας ήθελαν , χειρότεροι από τον Τσίπρα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ