Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ ;

ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥΣ



Προφανώς αποτελει τακτική της Μενδώνη να απομακρύνει τα αρχαια ευρήματα από τον φυσικό τους χώρο. Η κεφαλη της Σφιγγας ειναι τμημα ενος ενιαίου συνόλου μεσα στο ταφικό μνημειο που εχει την δική του ανάγνωση και σημειολογία . Ξεκομμενο το κεφαλι της Σφιγγας απο το αριστουργημα της εισόδου στο Μνημειο , τοποθετημενο στο Μουσείο της Αμφιπολης και εν συνεχεία  δεν ξέρουμε που αλλου μπορει να βρεθεί  ... δεν λέει τίποτε, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε  στον επισκέπτη. Ο τεμμαχισμός των ευρημάτων του Μνημείου και η εκθεση τους σε εξωτερικους χώρους μεμονομένα και σποραδικά μόνο στην απαξιωσή του θα συντελέσει και τιποτε παραπάνω.

Μονο για αρπαχτες λιγων στιγμων δημοσιότητας θα χρησιμμευσει για τον καθε πικραμένο και άσχετο αιρετό ''Άρχοντα'' που θα χώσει την μούτσκα του διπλα , πισω ή μπρος απο το κεφάλι της σφίγγας όπως εν προκειμενω.

Η δήλωση δε του Δημάρχου Ν.Ζιχνης είναι απαράδεκτη και εκτος θέματος , κατ´ αρχας το Μνημειο δεν είναι ενας απλός ταφος  και σε ένα τετοιο μεγαλοπρεπες οικοδομημα όταν δεν εχει προχωρήσει η ανασκαφή ούτε στο 10% της εκτασης και του όγκου του πως μπορει να εύχεται καποιος ότι θα γίνει επισκέψιμο;

 Το μονο που καταφέρνουν οι υπεύθυνοι της ανασκαφής ειναι να δίνουν τροφή στα γνωστά παπαγαλάκια των πασης φύσεως ΜΜΕ για να ισχυρίζονται οτι ''... ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ'' και να δημιουργούν ψευδαισθήσεις στους πολίτες ΕΝΩ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ , ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΚΟΜΗ !!!

5 σχόλια:

  1. Ευτυχώς υπάρχει και η ΣΥΜΦΩΝΙΑ των ΠΡΕΣΠΩΝ που προστατεύει την ιστορία μας γιατί τους είχα ικανούς να τα πουλήσουν όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ιακχε τι δεν καταλαβαίνεις ?
    Μας κορόιδεψε ο Μητσοτάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΦΙΓΓΑ ΤΩΝ 35ΟΟ ΕΤΩΝ !!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 4Ο ΕΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με περουκίνι...
      Το ψέμα ξεκινά από το κεφάλι.

      Διαγραφή
  4. Ο Τζίντζιφός που χάθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ