Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

''... εν τη ρύμη του λόγου᾽᾽ 
ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ '' ΣΥΓΝΩΜΗ'' ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!



 Οι λέξεις χάσανε την σημασία τους ... ''ἐν τη ρύμη του λογου'' δεν βρίζεις κατάμουτρα τον άλλον , το να χαρακτηρίζει ο πολιτικός τον πολίτη  ''ἀποβρασμα''  δηλαδή ως άνθρωπο του υποκόσμου , χωρίς υπόληψη , χαμηλής κοινωνικής σταθμης , παλιάνθρωπο, σκουπίδι ... είναι  προφανώς ανήθικο εκτος και εαν δεν γνωρίζει την εννοια της λεξεως . 


Συνεπώς  επειδή αυτή η λέξη είναι πολύ συγκεκριμένη , δεν ειναι σαρδάμ, δεν αποτελεί λάθος εκ παραδρομής , εν τη ρύμη του λογου ( το οποίο διορθώνεται παραχρήμα και όχι μετα απο δημόσια κατακραυγή ) αλλα αποτελεί πεποίθεση του πολιτικού συστήματος της Μεταπολίτευσης και θα το διαπιστώσει εαν ανατρέξει κάποιος στις διατάξεις του νόμου με τις οποίες τιμωρείται ο δράστης ''λαθρεπιβάτης τζαμπατζής''.

Αυτό επιβεβαιώνει και η προσπάθεια του Υπουργού να ανασκευάσει τις δηλώσεις του αντί να ζητἠσει ευθαρσώς ενα συγνμώμη από την κοινωνία για να δείξει την ειλικρινή του μεταμέλεια 

Ας δούμε και πως ο νοήμων σερραϊκός λαός αντιμετώπησε την σχετική δήλωση '' μετανοίας'' Καραμανλή στο facebook σύμφωνα με τις αντιδράσεις 876 χρηστών :







ΣΤΟΥΣ  876 ΜΟΝΟ ΟΙ 139 ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ