Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ : O ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ YΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΠΟΛΑΓΝΟΙ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Βρε νούμερο επειδή ''οι ντόπιοι'' του γνωστού Λιάνη της Μιμής διοργάνωσαν μια μουσική παράσταση του κώλου στις Πρεσπες (την γη της προδοσίας της Μακεδονίας) έστειλαν ''ισχυρό μηνυμα συνεργασίας ( άραγε μεταξύ ποιων;;; ) , ''τόνωσαν την τοπική αναγνωρισιμότητα'' ( μας το κανεις αυτό βρε γραικύλε, πέντε τάλαρα λιανά;;;) και ανήγαγαν αυτή την μ@λακία σε ''πολύτιμο μοχλό αναπτυξης της ευρύτερης περιοχής'' ;;;;;;


Σλιαμ σλιουμ  ναγιοφυρου Κοκκώνα Μαριγώ ... που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την μουσική παράσταση - εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό της χώρας- παρακολούθησε ο υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου. Στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι «διαχρονικά τα «Πρέσπεια» στέλνουν ισχυρό μήνυμα συνεργασίας που ενισχύει τον καλλιτεχνικό και πολιτισμικό τουρισμό, ενώ την ίδια στιγμή τονώνουν την τοπική αναγνωρισιμότητα, αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος της περιοχής και δίνουν ώθηση στην τοπική οικονομία».
Ο κ. Καράογλου απέδωσε εύσημα στους διοργανωτές των εκδηλώσεων και τον Καλλιτεχνικό διευθυντή Γιώργο Λιάνη «που κατάφεραν, με σκληρή δουλειά και μεράκι, να αναγάγουν τον θεσμό των Πρεσπών σε πολύτιμο μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή».

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι τι νόημα ειχε η εκπροσώπιση του Πρωθυπουργου σε αυτο το καραγκιζλικι των Πρεσπών, προσπαθουν εμμεσως και  να νομιμοποιήσουν το εκτρωμα και να εθίσουν τους πολιτες στην ιδεα οτι πρεπει να το αποδεχθουν ως τετελεσμενο 

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ