Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΤΑ ''Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΙΑ'' , Η ΤΡΙΛΕΙΡΗ Η ΜΑΚΡΥΠΟΥΠΟΥΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Η ΝΤΟΡΑ !!!

Στη Δικαιοσύνη χωρίς ασυλία:

 Σε τρεις δικογραφίες ο Π. Καμμένος


Μετά τον Παύλο Πολάκη, σειρά για την τακτική δικαιοσύνη παίρνει και ο άλλοτε 
συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος καθώς οι δικογραφίες που είχαν αποσταλεί στη Βουλή με το αίτημα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του επιστράφηκαν από τον πρόεδρο Κώστα Τασούλα ως είχαν στη Δικαιοσύνη που θα επιληφθεί για τα περαιτέρω.



Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν είναι πλέον βουλευτής και έτσι η Βουλή δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε ό,τι αφορά τις δικαστικές εκκρεμότητές του.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο Καμμένος αντιμετωπίζει τις αξιόποινες πράξεις της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμησης έπειτα από μήνυση εναντίον του από την πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη.

Τον περασμένο Ιανουάριο, λίγα 24ωρα μετά την παραίτησή του από την κυβέρνηση λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, σε ανάρτησή του ο Καμμένος την είχε αποκαλέσει «κομματάρχη Ερντογάν», ενώ η ίδια είχε κοινοποιήσει μέσω Twitter προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ: «Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για τη συκοφαντική δυσφήμηση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών.»

Στη Δικαιοσύνη επιστράφηκε από τον Κώστα Τασούλα και η δικογραφία κατά του Καμμένου μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και ορκισμένο εχθρό του, Νίκο Κοτζιά, ο οποίος τον εγκαλεί για συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων για ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα και συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς για τις παραχωρήσεις συμβάσεων βίζας του ΥΠΕΞ σε εταιρείες συμφερόντων Σόρος και χρήση μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ για τη χρηματοδότηση ΜΜΕ των Σκοπίων.

Η τρίτη δικογραφία κατά Καμμένου που επιστρέφει στη Δικαιοσύνη αφορά τη μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου εναντίον του για δυσφημιστικό κείμενο που αναρτήθηκε από τον πρώην υπουργό στο Twitter τον Ιούνιο του 2017.

4 σχόλια:

  1. Και κλαμα η κυρια Κολλια και τα παραπαιδια της ...τσοτσουνιδης, συντονιστης, αργυροχρυσοχοος, και ολος ο υπολοιπος θιασος των ανελ. σερρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενγκρίνω και Επ΄αυξάνω για τον καριολη πρωην ΥΠΕΘΑ για την προδοσία της Μακεδονίας μας ....χωρίς φύλλο πορείας ..ο πουλημένος δεξιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωρέ μπατριώτες της πορδής τι κάνατε τώρα για τη Μακεδονία μας και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ?
    Θα αφήσετε τον Κούλη να έρθει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Θεσσαλονίκης ωρέ μπατριώτες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοιχτοκωλε της ΕΡΤ στην έκθεση όλες οι λουγκρες θα κάνετε παρέλαση και θα διαμαρτυρηθειτε γιατί οι μπατριωτες σταμάτησαν να σας φυστικωνουν και να σας γρασαρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ