Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ


 "ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ... Π@ΠΑΡΙΑ ΤΟΥ" ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΓΑΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΘΑ  ΤΟΝ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ !!!!!!
  


Οργή έχει προκαλέσει στους κύκλους εξουσίας των Αθηνών η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να μεταθέσει μαζικά εκατοντάδες στρατιώτες από τα σύνορα της Μεσογείων στα σύνορα του Έβρου.

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει ο νέος ΥΕΘΑ είναι περιστατικό που σημειώθηκε χθες με μεγάλο επιχειρηματία της χώρας του οποίου ο γιος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για την έκτακτη μετάθεση προς τον Έβρο, του έδωσε εντολή να αρνηθεί την μετάβαση του μέχρις ότου ο ίδιος λύσει το πρόβλημα με το νέο Υπουργό. Μετά από δεκάδες προσπάθειες και ενώ ο Πάνος Καμμένος ήταν συνεχώς μη διαθέσιμος στα τηλέφωνα του επιχειρηματία, ο Υπουργός συνομίλησε μαζί του για να τον ενημερώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για τον γιο του και θα πρέπει να το πάρει απόφαση.

Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τον Πάνο Καμμένο πως ο γιος του θα πάρει αναβολή στράτευσης για να μείνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει να κάνει τη θητεία του σύντομα, όταν το Υπ. Εθνικής Άμυνας θα έχει νέο Υπουργό. Ο Πάνος Καμμένος γέλασε και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Πηγή: Arouraios.gr

3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟΣ....ΔΑΓΚΑΣ Ο ΑΤΗΜΕΛΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ
    ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ,....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΛΑΚΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΠΕΤΡΑΚΗ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ.ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζουν ότι είμαστε πολύ ηλίθιοι και διαδίδουν ανάλογες ειδήσεις. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το πιστέψαμε κιόλας και επιχειρηματολογούμε πάνω σε μία ψεύτικη είδηση...
    Αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε να είχε αδειάσει η Αθήνα από στρατό και να είχαν γεμίσει τα νησιά και ο Έβρος.Τρεχάτε γατάκια να ζητάτε ρουσφιέτια από τον ψεκασμένο.
    Aν έχει καρύδια ας βγει να πει το όνομά του.
    ΛΑΙΤΣΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ