Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


5 σχόλια:

  1. Η ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ», ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ (ΤΧΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ», ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ… ΓΛΙΤΩΣΕΙ…!!!
    ΠΗΡΕ ΤΑ 11 Δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ και ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ…ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ…!!!

    Θυμάσθε πού τα επικοινωνιακά κοράκια (ως η επικοινωνιακή «περιστέρα» ο Γαβρίλος Σακελλαρίδης, καλέ…) των Τσιπροσυριζαίων, διαλαλούσαν προεκλογικά ότι το «μέγα» πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, πού εξήγγειλε ο Τσίπρας για την αντιμετώπιση της «ανθρωπιστικής κρίσης», αξίας 11 δις ευρώ θα χρημοτοδοτείτο από τα λεφτά του ΤΧΣ, και τους απαντούσε ο Σαμαράς ότι, ή λένε ψέματα ή δεν «ξέρουν τι τους γίνεται», διότι αυτά τα λεφτά είναι δεσμευμένα για την αναχρηματοδότηση των Τραπεζών και δεν μπορούν να τα διαθέσουν όπου αυτοί… νομίζουν.;;;

    ‘Ε, αμέσως μετά την «κωλοτούμπα» για πλήρη υποταγή στο μνημόνιο, πού οι «κουτοπόνηροι βλαχοϋπουργοί» με επικεφαλής το «πολιτικό βλαχάκι» τον Τσίπρα, προσπάθησαν να το ονομάσουν θρίαμβο, οι δανειστές – εταίροι, τα πήραν εν μια νυκτί από την Ελλάδα και τα μετέφεραν στο Λουξεμβούργο.
    ********
    Έτσι έμεινε «επί τόπου», η ανθρωπιστική βοήθεια και οι προεκλογικές «ταρζανιές» των αριστεοάπλυτων και τώρα όπως είπε και ο Σόϊμπλε θα πρέπει να απολογηθούν σε όσους τους εμπιστεύθηκαν και τους ψήφισαν…
    ********
    Φάτε υπερηφάνεια και ολίγον από το «ξυρισμένο και επιμελώς περιποιημένο--μακιγιαρισμένο» φρύδι της επικοινωνιακής «περιστέρας», του Συριζα, Γαβρίλου Σακελλαρίδη…καλέ…!!!
    ********
    Και μετά για να μη βαρυστομαχιάσετε, «καροτόζουμο» για.. χώνεψη…!!!
    ------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσόγονος: Η χώρα είναι σε χειρότερη διαπραγματευτική θέση απ ότι 2 μήνες πριν – δεν σωζόμαστε εάν δεν…
    1951284Εάν οι καταθέσεις δεν επιστρέψουν στις τράπεζες, αν δεν ανορθωθούν τα φορολογικά έσοδα του δημοσίου, τότε δεν μας σώζει, όχι σκληρή διαπραγμάτευση, δεν μας σώζει τίποτα.
    Η αποκαλυπτική φράση ανήκει στον κ. Χρυσόγονο, ο οποίος μίλησε στον Βήμα Fm, όπου είπε ότι
    «Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι σε δυσκολότερη διαπραγματευτική θέση, απ’ ότι ήταν πριν δυο μήνες»,
    εξαιτίας του γεγονότος ότι
    «είχαμε μια εκροή καταθέσεων της τάξεως 25-26 δισεκατομμυρίων ευρώ από...
    τις ελληνικές τράπεζες, η οποία μας υποχρεώνει κάθε εβδομάδα, να πηγαίνουμε στον κ. Ντράγκι και να ζητιανεύουμε, για μια αύξηση του μηχανισμού έκτακτης παροχής ρευστότητας».

    Για την κατάρρευση των φορολογικών εσόδων, σημείωσε πως κατά τη γνώμη του υπεύθυνος «είναι η κινδυνολογία, λυπάμαι που το λέω, της Ν.Δ κυρίως και δευτερευόντως του ΠΑΣΟΚ», ενώ για την υστέρηση των εσόδων είπε ότι οφείλεται στην προσδοκία, ότι θα χρειαστεί να πληρώσουμε λιγότερα.

    «Έχω την αίσθηση ότι οφείλεται στην προσδοκία ότι μπορεί να πληρώναμε σε δραχμές. Πονηρά σκεπτόμενοι, αρκετοί συμπολίτες μας, κρατούσαν τα λεφτά στα στρώματα, προκειμένου να μπορούν να διακινούν, το υποτίθεται ανατιμημένο ευρώ, έναντι της υποτίθεται υποτιμημένης νέας δραχμής και έτσι να κερδίσουν», ήταν η αναφορά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Εάν οι καταθέσεις δεν επιστρέψουν στις τράπεζες, αν δεν ανορθωθούν τα φορολογικά έσοδα του δημοσίου, τότε δεν μας σώζει, όχι σκληρή διαπραγμάτευση, δεν μας σώζει τίποτα», κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Τραγικές οι γκάφες του Βαρουφάκη

    Εκλιπαρεί τον Ντράγκι να μην χρεοκοπήσουμε - Με τη συμφωνία των Βρυξελλών ενταφίασε τις διαπραγματεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης για αναδιάρθρωση του χρέους – Τα 700 εκατ. ευρώ. που δήλωσε περιχαρής ότι επέστρεψαν στις τράπεζες ήταν για τις συντάξεις Μαρτίου

    Ο λαός επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για να μας κυβερνήσει και καλά έκανε. Αυτούς έχουμε, μ' αυτούς θα πορευτούμε αφού ο κόσμος θεωρεί ικανό τον Αλέξη Τσίπρα να ηγείται της χώρας. Όμως, οι επιλογές που κάνει είναι αυτές που θα τον κρίνουν στο τέλος. Κι αν οι επιλογές του είναι εγκληματικές για την πατρίδα τότε οφείλει εδώ και τώρα να πετάξει έξω με τις κλωτσιές από την κυβέρνηση όλους τους άσχετους.

    Δεν έχουμε τίποτε προσωπικό με τον Γιάνη Βαρουφάκη, όμως, ο άνθρωπος είτε είναι άσχετος είτε είναι «στημένος» για να καταστρέψει τη χώρα. Και οι ευθύνες βαραίνουν τον πρωθυπουργό.

    Δεν είναι ότι ο υπουργός Οικονομικών δίνει δεκάδες συνεντεύξεις και λέει απίστευτα πράγματα. Είναι ότι έχει κάνει εγκληματικά λάθη στη διαπραγμάτευση που του τα επισημαίνουν και οι ίδιοι οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ (Μηλιός κ.λπ.).

    Για παράδειγμα, κραυγαλέο λάθος που ανατρέπει όλα όσα θετικά κερδήθηκαν τόσα χρόνια από την Ελλάδα είναι η υπόθεση με το χρέος. Το 2012 η ελληνική πλευρά τότε είχε καταφέρει να αποσπάσει τη δέσμευση των δανειστών ότι θα υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους μόλις παρουσιάζονταν σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας. Βεβαίως οι τροικανοί δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους από πέρυσι το φθινόπωρο όμως είχε ανοίξει η συζήτηση μόλις έκλεινε η προληπτική γραμμή στήριξης.

    Με τη συμφωνία των Βρυξελλών ο Βαρουφάκης ενταφίασε εκείνη την επιτυχία καθώς δεν υπάρχουν καμιά αναφορά και δεν συζητείται καν η αναδιάρθρωση του χρέους. Από τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους έχουμε οδηγηθεί στην πλήρη σιωπή από την πλευρά της κυβέρνησης. Η υπόθεση του χρέους έχει φύγει από το τραπέζι των συζητήσεων με αποκλειστική ευθύνη του κ. Βαρουφάκη.

    Υπάρχουν κι άλλα τραγικά λάθη. Ο υπουργός βγήκε σε συνέντευξη και είπε, εκλιπαρώντας τον Μάριο Ντράγκι, ότι δεν θα μας αφήσει η ΕΚΤ να χρεοκοπήσουμε τον επόμενο μήνα. Μα τα λέει αυτά ο υπουργός μιας χώρας; Γιατί κάποιος που θέλει να κάνει μια επένδυση ή να φέρει τα λεφτά του στην τράπεζα ξανά να το κάνει όταν ακούει ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει;

    Και η τρίτη στις πολλές γκάφες που έκανε; Ανακοίνωσε περιχαρής ότι μετά τη συμφωνία – γέφυρα επέστρεψαν στις ελληνικές τράπεζες πάνω από 700 εκατ. ευρώ. Όμως, τραπεζικοί κύκλοι λένε ότι τα λεφτά αυτά ήταν οι συντάξεις Μαρτίου που μπήκαν για να πάνε οι συνταξιούχοι να τις πάρουν. Μα τόση προχειρότητα; Ή τόση ανικανότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ!!!
      ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ "ΑΣΧΕΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ"?
      ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ???
      ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕ!!!

      Διαγραφή
  4. Γιατί ρε δύστυχη Ελλάδα όταν πας να ανακάμψεις να βρίσκεται

    πάντα ένας α.παπανδρεου η ένας γ.παπανδρεου

    η ένας τσιπρας για να σε «τραβαει» ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ