Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

TO ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚO LOBBY ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ME ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 


Σε μια χώρα που στενάζει κατω από την μπότα των δανειστών από τον Μαϊο του 2010 με την εφαρμογή των Μνημονίων , παρ΄ότι ο ελληνικός λαός έχει οδηγηθεί στην εξαθλίωση , οι συντεχνίες καλά κρατούν αφού μπλοκάρουν την καθε προσπάθεια μεταρρύθμησης του διοικητικού , πολιτικού και κοινωνικού καθεστώτος που οδήγησε την χώρα στην χρεωκοπία.

Παρ ότι οι μισθοί και οι συντάξεις κατακρεουργήθηκαν , τα εργασιακά δικαιώματα καταργήθηκαν, η περιουσία των πολιτών τελεί υπό δήμευση , η φοροεπιδρομές συνεχίζονται αυξανόμενες, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΗΣΕΙΣ που συμφωνησαν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις με την υπογραφή των Μνημονίων έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Σε μία εποχή που η δικαστική προστασία των πολιτών κατήντησε προνόμιο και δικαίωμα μόνο των "εχόντων και κατεχόντων" ενώ έχουν αποκλειστεί παντελώς οι αδύνατοι και μη εύποροι πολίτες λόγω του πολλασπλασιασμού του κόστους των υπηρεσιώνμε ΦΠΑ 23% μάλιστα (!!!) αλλά και των παραβόλων υπερ του κράτους  , έρχονται και οι δικηγορικοί σύλλογοι για καθαρά συντεχνιακούς λόγους να προσπαθούν να ακυρώσουν την μεταρρύθμηση στην ταχυτητα απονομής της δικαιοσύνης με απεργείες διαρκείας.

Η κοινωνική ευθύνη των βρίσκεται στο ναδίρ.
  
 

1 σχόλιο:

  1. Τι λες βρε ασχετε..εχεις δει το σχεδιο του κωδικα πολ δικονομιας που θελουν να περασουν;δες το και μετα τα ξαναλεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ