Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΘΕ ΓΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ...




       Αρχική πηγή: «Μου ζητούσε σεξ για να με προσλάβει!» - [21/09/200817:47]



Μια 38χρονη διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός κατέθεσε αγωγή και μήνυση εναντίον του ευρωβουλευτή και επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Βέλγιο κ. Σταύρου Δήμα, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για υποκλοπή του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου!

«Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο επίτροπος»

Η 38χρονη διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης αγγλικού πανεπιστημίου, Δ.Π., ξεδιπλώνει, στην πολυσέλιδη αγωγή της που κατέθεσε στις 14/8/2008 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη γνωριμία της με τον επίτροπο. Οπως υποστηρίζει,στην αγωγή της η 38χρονη  ο Ελληνας επίτροπος την πολιόρκησε ερωτικά όταν εκείνη τον συνάντησε για να ζητήσει εργασία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όταν δεν ενέδωσε, ο επίτροπος άρχισε να υποκλέπτει τα ηλεκτρονικά της μηνύματα! Η γυναίκα ζητά από τον κ. Δήμα, ούτε λίγο ούτε πολύ, 40 εκατ. ευρώ, ενώ στρέφεται και εναντίον δύο συνεργάτιδών του αλλά και εναντίον της εταιρείας «Intrasoft International», υποστηρίζοντας ότι συνεργάστηκαν στις υποκλοπές ή στις αποστολές ενοχλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων. «Η γυναίκα αυτή είναι παρανοϊκή, έχω προσφύγει στην Ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ζητώντας να με προστατεύσει από αυτή», δηλώνει από την πλευρά του στο «ΘΕΜΑ» ο Ελληνας επίτροπος.

 ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ...

3 σχόλια:

  1. Α!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ????
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...............ΨΑΛΜΩΔΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ????
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...............ΨΑΛΜΩΔΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΟΜΑΚΑΚΑ ΙΑΚΧΕ, ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ....... ΨΑΛΜΩΔΟΥ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 2004. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ . ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ