Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" : Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Αρτέμης Ματθαιόπουλος: 
Ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων

Ο "ΔΑΝΕΙΣΤΉΣ" του Ανδρέα Παπανδρέου στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης

Με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ένταξη της Θεσσαλονίκης στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία των πόλεων ενάντια στον ρατσισμό, κίνηση αναμενόμενη αλλά και ύποπτη ως προς τον απώτερο σκοπό της. 



Πάγια αντίληψη των κάθε λογής «προοδευτικών» αυτής της χώρας είναι η γενική καταδίκη του «ρατσισμού», με μονόπλευρη, όμως, διάθεση και χωρίς ποτέ να ξεκαθαρίζεται τι επιτέλους αποτελεί ρατσιστική συμπεριφορά και τι όχι. Εμπειρικά, κάθε προσπάθεια συνομιλίας και συνεννόησης με ανθρώπους αυτής της κατηγορίας είναι εξ αρχής μάταιη διότι διακατέχονται από σύνδρομα τα οποία οι ίδιοι καταδικάζουν ως «ρατσιστικά». Η πολιτική μου ταυτότητα φερ’ ειπείν και το κόμμα στο οποίο ανήκω αποτελεί κριτήριο για να υποστώ κάθε μορφή «ρατσισμού», είτε αυτή αφορά τη φίμωση μου από κάθε δημόσιο μέσο, είτε την αυθαίρετη ένταξη μου στην κατηγορία των «εγκληματιών» είτε ακόμη και την έκθεση μου σε λεκτική και σωματική βία από όσους στο όνομα του «αντιρατσισμού» πολεμούν τον ρατσισμό με όλα τα μέσα.

Σε κομματικό επίπεδο η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική. Ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα έχει κλειστεί αντισυνταγματικά στη φυλακή αλλά στην περίπτωση αυτή οι «αντιρατσιστές» δεν ενοχλούνται από την κατάφωρη παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας γιατί θύματα αυτής είναι η «ρατσιστική» Χρυσή Αυγή. 

Αδιαφορούν για την πολιτική εξόντωση ενός κόμματος αυτοί που στο άκουσμα του ονόματος ενός Αμπντούλ, ενός Μωχάμετ κι ενός Αλί τρέχουν να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους άσχετα αν αυτοί είναι βιαστές, δολοφόνοι ή έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Με λίγα λόγια ο ρατσισμός γι’ αυτούς αποτελεί προνόμιο των Ελλήνων και μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να τον εξασκούν. Ο Ασιάτης ή ο Αφρικανός που δολοφονεί έναν Έλληνα ή ένας μουσουλμάνος που βρίζει έναν χριστιανό επειδή μισεί την θρησκεία του δε το κάνει ορμώμενος από ρατσιστικά αισθήματα απέναντι στην πατρίδα μας, το χρώμα του δέρματος μας ή την θρησκευτική μας πίστη, διότι πολύ απλά (σύμφωνα με αυτούς) όλοι τους είναι ΘΥΜΑΤΑ του ρατσισμού που επικρατεί στην Ελλάδα. 

Αλλά οι «αντιρατσιστές» προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και ζητούν (σύμφωνα με την ανακοίνωση που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης) την επέμβαση των αρχών (αυτών που ενίοτε χαρακτηρίζουν ρατσιστικών) για να αντιμετωπίσουν με διάθεση μηδενικής ανοχής κάθε μορφή ρατσισμού, μέσα από ομάδες που θα συσταθούν στην αστυνομία, το δικαστικό σύστημα κι αλλού. Με άλλα λόγια στο όνομα της δημοκρατίας και της επιβολής της ισονομίας το δικαστικό σύστημα θα μπορεί να εξοντώνει ηθικά ή πολιτικά ένα άτομο με την αιτιολογία ότι αυτό έχει ρατσιστικές διαθέσεις απέναντι στο σύστημα, στο πολίτευμα, στους πολιτικούς, στους μετανάστες κ.ο.κ. ώστε το ίδιο να παραμένει αλώβητο από κάθε μορφή αντίστασης.

Η πραγματικότητα είναι μία: ρατσισμός υπάρχει στην Ελλάδα αλλά εναντίον των Ελλήνων. Η ταυτότητα του πολίτη ως Έλληνα τον αποκλείει από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, όπως η δημόσια και δωρεάν παιδεία, η δωρεάν νοσηλεία στα νοσοκομεία, μέχρι και η παροχή ενός δανείου από κάποια τράπεζα. Το να είσαι Έλληνας αποτελεί για κάποιους ντροπή και ως υπαίτιοι της δυστυχίας του καθενός τριτοκοσμικού λαθρομετανάστη πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Για εμάς είναι τίτλος τιμής και θα τον υπερασπιστούμε μέχρι τέλους. Αν κάποιοι το θεωρούν «ρατσιστικό» ας πάνε να ζήσουν σε άλλη χώρα. 

Μέχρι τότε όμως ας δώσουν το καλό παράδειγμα κι ας φιλοξενήσουν στις βίλες τους τους λαθρομετανάστες, ας τους βρουν μια δουλειά κι ας τους πληρώνουν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του μπαμπά τους, που έκανε καριέρα ως ένας καλός και υπάκουος υπηρέτης του «συστήματος» το οποίο δήθεν πολεμούν ως ένα σύστημα απανθρωπιάς και διακρίσεων...

Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη


Σχετικός Σύνδεσμος:
http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/1782#sthash.QfVi5ejd.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ