Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ...


3 σχόλια:

  1. http://www.enserrais.gr/2009/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!ΕΞΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ναζιστικό έκτρωμα της Χρυσής Αυγής χέρι χέρι με τον Σύριζα

    Τα κατάφεραν να μην βγάλουν πρόεδρο της Δημοκρατίας και σέρνουν τη χώρα ,στο αγαπημένο εθνικό σπορ,τις πρόωρες εθνικές εκλογές.
    Τα δύο πολιτικά εκτρώματα που γέννησε η κοινωνικοπολιτική σήψη ,Χρυσή Αυγή και Σύριζα συνεργάστηκαν άψογα για μη εκλογή ΠΤΔ και τώρα πανηγυρίζουν από κοινού.
    Η εγκληματική οργάνωση των μαχαιροβγαλτών και των ανθρώπων της νύχτας που έχει ξεφτιλίσει την Ελλάδα διεθνώς και μοναδικός της στόχος είναι να γελοιοποιήσει και να αμαυρώσει κάθε πατριωτική ιδέα συστρατεύεται και γιορτάζει μαζί με την άκρα αριστερά του μισελληνισμού..
    Ακόμα και να παραμερίσουμε τις ιδεολογικές διαφορές των 2 κομμάτων, που στην ουσία πρόκειται για τις 2 όψεις του ίδιου νομίσματος,είναι πολύ περίεργο η Χρυσή αυγή να θέλει τόσο πολύ εκλογές ενώ σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις αναμένεται να συντριβεί και να χάσει αρκετές έδρες... Το ίδιο ισχύει βέβαια και με ΔΗΜΑΡ. και με τους ΑΝΕΛ με τη διαφορά όμως ότι οι τελευταίοι έχουν κανονίσει να συγκυβερνήσουν με την άκρα αριστερά σε ενδεχόμενη νίκη του Συριζα
    Η χρυσή αυγή τι κέρδος αναμένεται να έχει και θέλει τόσο πολύ εκλογές ;
    Η απάντηση είναι πολύ απλή.Η Χρυσή αυγή είναι ένα κόμμα που ποντάρει στην καταστροφή της Ελλάδας!
    Για αυτό πανηγυρίζουν δαιμονισμένα οι μαχαιροβγάλτες ....Σκεφτείτε πόσο πολύ θα ανέβαινε εκλογικά η Χρυσή Αυγή με μια εθνική τραγωδία στο Αιγαίο ή στη Θράκη...Η σκεφτείτε τι παιχνίδι μπορούν να κάνουν όσο ο Σύριζα θα μπλοκάρει τις διαδικασίες εξόρυξης των πετρελαίων στο Αιγαίο με τη δικαιολογία της σωτηρίας της θαλάσσιας πολικής αρκούδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ