Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; 

Μια αφελής ερώτηση ...


Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία
 

Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Στην μήνυση μου για Εσχάτη Προδοσία έχω επικαλεσθεί νομολογία (ΟλΑΠ 680/75) (αν θυμάμαι καλά την απόφαση) και το αρ. 62, 97, 120 Συντ. και ΠΚ 134Α`, τα οποία ορίζουν ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι κακούργημα Διαρκές και Αυτόφωρο κι είχα ζητήσει εγγράφως και τεκμηριωμένα στην μήνυση, αλλά και προσωπικά από τον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να συλλάβει τους υπόπτους μηνυθέντες 173 βουλευτές της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακριβώς όπως έγινε με τους βουλευτές της ΧΑ, των οποίων επίσης τα φερόμενα Εγκλήματα (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ΠΚ 187) χαρακτηρίστηκαν ως Διαρκή και Αυτόφωρα Κακουργήματα.

 

Ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μου είπε ότι "είχα δίκιο, αλλά την απόφαση αυτή δεν μπορεί να την πάρει αυτός, αλλά η Βουλή" (Συντ. 86) και διαβίβασε την μήνυση στην Βουλή, όπου και παράνομα παραμένει αδρανής από την 24-11-2011....


Αυτό, φερομένη ως Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (η εικονιζόμενη), δεν συνιστά το κακούργημα της Κατάχρησης Εξουσίας εναντίον κυρίως του Προέδρου της Βουλής και των λοιπών, γεγονός για το οποίο έχω επίσης καταθέσει μήνυση με άγνωστη στην τύχη της?

Συνιστά αυτή η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ μεταχείρισης ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ και δι αυτής η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ? ... γι αυτό θα είσαι κι εσύ υπόλογος ενώπιον του ελληνικού λαού...και σύντομα.

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ