Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ !!!

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ 


Στην κλειστή σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο μεταξύ όλων των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων επικράτησε ομερτά , ενώ κλαίγαν όλοι μαζι πάνω απο το χυμένο γάλα,   με  μόνο τον τεως Δήμαρχο Γιαννη Βλάχο , τον οραματιστή, να δηλώνει συντετριμένος  " εγώ πενθώ "  ...

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία απο την σύσκεψη του πολυπράγμωνα "λαδέμπορα" Τάσου Χανλίογλου τον οποίο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  τον φέρουν να εχει μεταβεί στην Μόντζα να γνωμοδοτήσει για θέματα ασφαλείας του εκεί σιρκουϊ για τον αγωνα της Formula 1 που θα διεξαχθεί προσεχώς.

3 σχόλια:

  1. Με τον Ηλία Γκότση θα τελειώσουμε το σύστημα ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Σερρών . Ένα ντόμπερμαν χρειαζόμαστε για δήμαρχο και αυτός είναι ο Ηλίας . Όλοι έχουμε μάθει από τα λάθη μας . Δεν είναι τυχαίο που πλέον και αρκετοί επώνυμοι Σερραίοι το καταλαβαίνουν αυτό και προσκυνάνε στον Ηλία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΤΟ 3 17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ανυπαρξία του χρηματοδότη σου Μεγκλα και του επιμελιτιριου γιατι δεν γραφιεις τίποτα ρε ξεφτίλα.που ειναι ο μέτοχος επιμελιτιριο ρε?Τι κάνει για τους επιχειρηματιες που πλήττονται ρε?μουγκα ε?οι μουσταφαδες το διέλυσαν ο
    Μεγκλας και οι υπόλοιποι άσχετοι π.χ. Το γιδι το αποτελείωσαν ρε!!!!!μιλα ρε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ