Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ...

O Γιώργος Δούκας, ως Υπεύθυνος Πρασίνου έδωσε τελικά την λύση και με προσωπική εργασία μάλιστα στο πρόβλημα του Νοσοκομείου ενώ τώρα συνεχίζει στην αποψίλωση στις πλαγιές της Καλλιθέας γύρω από το 9ο Δημοτικό Σχολείο και συνεχίζει τα επόμενα Σαββατοκύριακα με την πίκρα ότι ο εθελοντισμός των Σερραίων Δημοτών βρίσκεται στο ναδίρ.

Αλήθεια που είναι οι γνωστές κυρίες της UNESCO CLUB ( το ντουέτο) που μονοπωλούν τον εθελοντισμό και χρηματοδοτούνται αφειδώς γιαυτό  ;


4 σχόλια:

  1. Silver alert ΧΑΘΗΚΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΞΙΝΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΘΚΕΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΘΙΕΙ ΘΚΕΘΕΙΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε ένα κοπάδι πρόβατα. Και οικολογικά και ανέξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΟΙΑ UNESCO; ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΪΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα χορτα του Νοσοκομειου ενας ειναι ο ειδικος σε ολοκληρο τον Νομο .Ο Βαγγελας απ την Τιπολιαν.Παρουσια καμερας ειναι σε θεση να κοψει μονος του τα χορτα απ ολοκληρο τον Νομο Σερρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ