Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ...

 ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



"ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΩΣΤΑ" Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ;

Την έντονη αντίδραση τόσο των ευρωβουλευτών όσο και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η δήλωση του επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, ότι «αν η ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορέσει να θέσει τέρμα στη γεμάτη μίσος συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, η επικείμενη ελληνική Προεδρία θα είναι απαράδεκτη».

Ο κ. Σβόμποντα προέτρεψε την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο να συμπεριλάβουν στις ενέργειες τους και το ενδεχόμενο απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «σοκαριστικό και απαράδεκτο από κάθε άποψη περιστατικό σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Η αναφορά στην ελληνική προεδρία, προκάλεσε δυσαρέσκεια σε στους Έλληνες ευρωβουλευτές. Μάλιστα η επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη αντέδρασε επισημαίνοντας στον συνάδελφό της ότι δεν είναι δυνατόν ταυτόχρονα μαζί με την καταδίκη των φασιστικών επεισοδίων να εξαπολύονται προκαταβολικά βολές και κατά της ελληνικής προεδρίας στρώνοντας στην ουσία το χαλί στη Χρυσή Αυγή και σε όσους απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης της χώρας.

Τη δήλωση σχολίασε αργότερα και ο κ. Βενιζέλος: «Προφανώς ο κ. Σβόμποντα εννοεί ότι τα όργανα της ΕΕ, το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που μετέχει στην τρόικα μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει ένα όριο δημοκρατικής αντοχής των κοινωνιών των κρατών-μελών που βρίσκονται σε προγράμματα προσαρμογής. 

Οι απροκάλυπτα ναζιστικές και εγκληματικές συμπεριφορές επιχειρούν να ψαρέψουν και στα θολά νερά των επιπτώσεων της κρίσης, πίσω από τις οποίες κρύβονται άνθρωποι που ούτως ή άλλως πίστευαν και πιστεύουν βαθιά στη βία και πριν και μετά την κρίση. Η ελληνική Κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα θεσμικά μέτρα και ζητά από την ελληνική Δικαιοσύνη να εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία. 

Διαβάζουμε, λοιπόν, τη δήλωση του κ. Σβόμποντα, ως μια δήλωση στήριξης που πρέπει να πάρει πρακτικά και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».


ΟΝΤΩΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ

9 σχόλια:

  1. Ναι στη ζωή !
    Όχι στα ναρκωτικά !

    TERRIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και η πεθερά υπεύθυνη του κόμματος μέχρι να ετοιμαστεί η κόρη .

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Χ.Α έκανε συμβόλαια με εργολάβους στην ναυπηγοεπισκευαστική ζωνή για να πετάξει την Αριστερά και να ρίξουν τα μεροκάμματα ! ! !
    Όταν έλεγαν δουλειά μόνο για Έλληνες αυτό εννοούσαν ! Μισθοί Βουλγαρίας στην Ελλάδα για να τα αρπάζουν ορισμένοι !
    Κοινοί νταβατζίδες δηλαδή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΘΑΙΝΩ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ !
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΠΑΣ ΜΑΣ , Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΑΡΗ ?
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέφτω από τα σύννεφα ! ! ! Είναι δυνατόν να τα έκανε όλα αυτά η χρυσή αβγή ? Ευτυχώς κινητοποιήθηκε η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη αυτή τη βδομάδα και τους ανακάλυψε !
    Καλά ρε , δεν ντρέπονται ? Έπρεπε να έχουμε ένα νεκρό και να κινητοποιηθούν και οι πέτρες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να τους μπουζουριάσουν ?
    Μήπως μέχρι τώρα έκαναν τη δουλειά τους αξιοποιώντας τη δράση της χρυσής αβγής ? Μήπως και τώρα προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους ?
    υ.γ.1. 5,7 δισ. τα νέα μέτρα για το 2014 που προβλέπει ο προϋπολογισμός , εκτός το 35ευρω του μπουμπούκου
    υ.γ.2. θα μας πουν ποιοι χρηματοδοτούσαν τη χρυσή αβγή ? μήπως είναι και επιχειρηματίες που ήταν στη λίστα Λαγκάρντ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέο αίτημα των Ελλήνων Εθνικιστών : ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη:

    «Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ. Α.

    Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους «αληθινούς αντιπάλους» διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της «διπλανής πόρτας» αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.

    Ο κ. Σαμαράς οφείλει να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ