Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΓΚΟΛΕΜΗΣ ;

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΝΕΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ...


Ο γνωστός εκ Πελοπονήσου ορμόμενος τραπεζοδικηγόρος και Πρόερδος της Τ.Ο. Σερρών της Νέας Δημοκρατίας φημολογείται ότι οδεύει στα χνάρια των υιών Σιούφα , τα γνωστά "Σιουφάκια" όπως αποκαλούνται στην πιάτσα με την μεγαλύτερη ειπρακτική-δικηγορική εταιρεία στην Ελλάδα. 

Ο κ. Πρόεδρος είναι δικηγόρος της ALPHA BANK και της Συνμεταιριστικής Τράπεζας και υπογράφει δικόγραφα έκδοσης διαταγών πληρωμής και εκτέλεσης αυτών για τραπεζικές απαιτήσεις στις οποίες εμπεριέχονται και τοκογλυφικοί τόκοι συμβάλλοντας στην νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες που πραγματοποιεί σύσωμο το τραπεζικό σαθρό σύστημα της χώρας με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος, αυτό γίνεται από τους δικηγόρους τραπεζών σε όλη την Ελλάδα σε βάρος των άμοιρων δανειοληπτών  ... κάποιος όμως πρέπει να τους σταματήσει

"Αυτή η παρανομία των τραπεζών είναι γνωστή στους Δικαστές από το 2001 τουλάχιστον. Στις 16-4-2010 από την Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας εξεδόθη η με αριθμ 1210/2010 απόφασή του με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωσης 15 τραπεζών κατά της Ζ1-798/25-6-2008 –ΦΕΚ Β 1353/11-7-2008 απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης με την οποία μεταξύ άλλων παρανόμων –καταχρηστικών ΓΟΣ, απαγόρευε στις τράπεζες να αναγράφουν στις δανειακές συμβάσεις και τον παραπάνω παράνομο και τοκογλυφικό όρο συναλλαγών. 

Ως εκ τούτου πλέον η παραπάνω υπουργική απόφαση αποτελούσε κανόνα αναγκαστικού δικαίου και αυτό το γνώριζαν τραπεζίτες και δικαστές, οι οποίοι σε δικαστικές υποθέσεις όφειλαν να εφαρμόζουν αυτεπάγγελτα την παραπάνωαναγκαστική απαγόρευση . Οι τράπεζες όμως συνέχιζαν το βιολί τους και στο κλείσιμο των δανειακών συμβάσεων στο οφειλόμενο δανειακό υπόλοιπο ή κατάλοιπο συμπεριλάμβαναν στην απαίτηση τους και τον παράνομο τόκο και με αιτήσεις τους έκδοσης Διαταγών Πληρωμής, όπως γίνεται πρόσφατα εν μέσω κρίσης, κατά των δανειοληπτών για να κατασχέσουν τα σπίτια τους-κατοικίες τους, παριστάνουν στους Δικαστές εγγράφως εν γνώσει τους ψευδώς, μετά τις ως άνω αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, ότι το αναγραφόμενο χρηματικό ποσόν στην αίτησή τους είναι το νόμιμο και αληθές και ζητούσαν και ήδη ζητούν από τους Δικαστές να εκδοθούν Διαταγές Πληρωμής για τα συνολικά ποσά στις αιτήσεις τους που μέρος αυτών ήταν παράνομο και συνεπώς ήταν και είναι ελαττωματική η απαίτηση της τράπεζας ως μη βέβαιη και εκκαθαρισμένη.  

Οι Δικαστές γνώριζαν τα παραπάνω περιστατικά αυτεπαγγέλτως και σύμφωνα με το νόμο, τα άρθρα 627 περ α –β και 628 παρ 1 του ΚΠολΔ, σε τέτοιες περιπτώσεις με την περιβόητη υψηλή τους αντίληψη και ανεξαρτησία τους υποχρεούντο και μπορούσαν να απορρίπτουν τις αιτήσεις των τραπεζών για έκδοση Διαταγών Πληρωμής ..."
Ιωάννης Σακκάς
πρώην εισαγγελέας

o iakxos: ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣ...: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

11 σχόλια:

  1. Σε εμάς τον δικηγορικό κόσμο είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό αυτό που καλλιεργεί στο πελοπονησιακό κεφάλι του ο Γκολέμης .
    Έχει λοιπόν ως σκέψη και ως ένα μεγάλο σημείο σχεδόν έτοιμο , την ίδρυση εισπρακτικού γραφείου και ταυτόχρονα παροχής νομικών συμβουλών και όλα αυτά με την συμβολική βοήθεια ασκουμένων και δικηγόρων το πολύ δύο - τριών ετών .
    Αυτά για αρχή και έπεται συνέχεια για το θέμα αυτό , αλλά και για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά που δείχνει σε στο σύλλογό του και στους συναδέλφους του .

    Η ΘΕΜΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η νεα δημοκρατια λογω ΣΙΟΥΦΑ και ο Σαμαρας ελεω κωλοτούμπας και προσδεσης στο αρμα του μνημονίου και του αφελληνισμού των πάντων γιγάντωσαν τις εισπρακτικές πιράνχας που σύστησαν δικηγόροι παιδιά πολιτικών και αρεοπαγιτών. Αναφορικά με το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών σημειώνω ότι χρησιμοποιεί την ιδιότητα του Προέδρου της ΝΔ για προώθηση των επαγγελματικών συμφερόντων και ουδόλως παρεμβαίνει πολιτικά παρα μόνο κάνοντας μερικές σύντομες εμφανίσεις για να θολώνει τα νερά. Βέβαια αναρωτιέται κανείς τι να υπερασπιστεί οταν ο άλαλος, ο vecchios και η διαζευχθείσα κανουν τουμπεκί και κοιτούν να κυλήσει ο καιρός προσδοκώντας να εξαπλωθεί η νόσος του αλτσχάιμερ στο Σερραιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΤΚΟΓΚΟΛΕΜΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ? Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΛΠΟΝΗΣΙΟΣ ΓΑΜΒΡΟΣ-ΠΡΟΙΚΟΘΥΡΑΣ
    ΜΕ ΟΚΤΩ (8) ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" Ή ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ¨"
    ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ας κανουν πίπες οι δεξιοι νυκοκυραιοι ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
    καθως κ τα πρασινα συν κυβερνοντα κουναβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MAΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ.ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ. ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΟΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΝΕΛ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΣΑΙ ΜΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους μπράβους της Χρυσής Αβγής που ήταν δίπλα στα ΜΑΤ και πετούσαν πέτρες στους διαδηλωτές μια μέρα μετά τη δολοφονία γιατί δεν τους συλλαμβάνει ο Δένδιας ? Όλοι τους είδαμε στη τηλεόραση .
    Μήπως η Χρυσή Αβγή αξιοποιείται και καθοδηγήται από συγκεκριμένα κυβερνητικά κέντρα και ειδικά από αυτούς που πλασάρουν τη θεωρία των δύο άκρων και τη θεωρία του συνταγματικού τόξου ?
    Μήπως θεωρούν τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στα μνημόνια και την κυβερνητική πολιτική το άλλο άκρο που πρέπει να κατασταλεί και να απαγορευτεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ;Ο ΒΛΑΧΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;Ο ΓΑΛΑΝΗΣ,Η ΠΑΝΟΥ;Ο ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ;ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΥΙΖ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ
    19 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:20 μ.μ.

    Ανευ σχολίου προς το παρόν
    Θ.Μηλίδης θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος
    5 + 2 Οι υποψήφιοι για τον δήμο Σερρών
    Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Νέους και καταξιωμένους επιθυμούν οι πολίτες
    Αλέξανδρος Χρυσάφης: Δεν είμαι άνθρωπος του καναπέ
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ ...........ΣΤΕΦΑΝΕ;
    Διαλύθηκε η Ν.Δ. στην Κεντρική Μακεδονία
    Ο Νεοδημοκρατικός Σερραϊκός (τρωικός) πόλεμος για τα μάτια της.......... Ελένης
    Αποστόλου Παύλου στην προς Κορινθίους Α ’ επιστολή του
    Οι "γαλάζιοι" σκελετοί βγαίνουν από την ντουλάπα...
    6+1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ
    Όπως φαίνεται έχει οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα σημαντικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Σερρών.....Η αναζήτηση του Μαξίμου για υποψήφιο Δήμαρχο στις Σέρρες ίσως έλαβε τέλος ......Απ ότι ακούγεται ο εν λόγω υποψήφιος έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητά το Μαξίμου......
    .Είναι έμπειρος σε βουλευτικές εκλογικές αναμετρήσεις ...είναι κοινωνικά καταξιωμένος επιστήμονας.... δραστηριοποιείτε στο ιδιωτικό τομέα.....δεν έχει σχέσει με τους άλλους υποψηφίους..... οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι δημόσιοι υπάλληλο ή συνταξιούχοι..... και έχει καταγράψει σημαντική εκλογική δύναμη σε πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Σερρών...... μεγάλο πλεονέκτημα του είναι και η αριστερή του ιδεολογική καταγωγή ... ενώ οι κακές γλώσσες λένε ...ότι ΄΄εκμεταλλεύεται ΄΄την επί χρόνια φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά....
    ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ.....σε όλους τους ....υποψηφίους ...Δημάρχους (πλην του νυν τραγικού)......καλή επιτυχία .....δύσκολο πράμα ΄΄ ο σταυρός΄΄ παιδιά... αυτοί που έχουν κάνει υποψήφιοι Βουλευτές το ξέρουν!!!
    Είναι αλήθεια ΓΙΩΡΓΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;
    Η
    ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ?
    ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ...

    ΥΓ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΕΨΕΥΔΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ
    Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΟΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚ@ΡΛ@ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ