Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ ...

 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΜΟΥ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ

Serraia: Θ.Μηλίδης θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος: Την αποφασή του να διεκδικήσει το δήμο Σερρών , τόνισε ακόμη μια φορά ο Θ.Μηλίδης .Ερωτηθείς από τα τοπικά ΜΜΕ ο κ.Μηλίδης ξεκαθάρισε οτι...

Προς το παρόν "τρίβουν τα χέρια τους"  ο Moustafa  και ο Καραμήτρος ...

11 σχόλια:

  1. Ο κ. Μηλίδης με την βοήθεια του κ. Γκότση θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Σερραίων. Σ' αυτό τα μέγιστα θα συμβάλει και ο κ. Αναστασιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει επιδείνωση στην βλακεία του. Δεν είμαστε με τα καλά μας ρε γαμωτο, δεν έχει καταλάβει ότι τον έχουν πάρει στο ψιλό άπαντες. Ρε πάρε το σαρκίο σου και άντε κάνε την δουλειά σου μην πληρώνεσαι ως διευθυντής(λέμε τώρα γιατί χεστήκανε οι διευθυντές κλινικών και βγήκε ο Μηλίδης) και δεν κάνεις και τίποτα. Επιτέλους όλοι θέλουν να γίνουν σωτήρες μας γαμώ την πουτάνα μου οι παλιομαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλω να διαβάζω μαλακίες ! Όλοι έχουμε καταλάβει τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν . Δεν θα παραδώσουμε ξανά τον Δήμο Σερρών στο ΠΑΣΟΚ . Όλοι μας θα στηρίξουμε τον Ηλία Γκότση για Δήμαρχο Σερρών . Ο Ηλίας θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος .
    Τώρα ήρθε η ώρα του Ηλία Γκότση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο ΠΑΣΟΚ να παραδώσεις τον Δήμο; Πασοκ και ΝΔ είναι μαζί είναι δηλαδή ένα κόμμα και θα κατέβουν μαζί στις δημοτικές δεν το κατάλαβες ακόμη εσύ πόσα κιλά μαλάκας είσαι.

      Διαγραφή
  4. Συμφωνεί ο οπαδός του Γκότση που εδω και πολύ καιρό στο μπλογκ τον εβλεπε σίγουρο δήμαρχο;Ή θα μοιρασουν στα δυο τη δημαρχιακη θητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε συ Ηλία, κόψε τις παπαριές πια. Άντε άρχισαν και τα μαθήματα. ασχολήσου και λίγο με το καθηγητηλίκι. μας τα έχεις πρήξει με τις ανοησίες σου. Αυτάρεσκε ολίγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ .
    ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠ/ΤΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ( ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ) , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΟΣ
    ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    Ο ΠΙΝΟΚΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
      Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      μ΄αυτούς τους δύο θα πάμε στις εκλογές
      και τους δύο , μπορεί να τους υποστηρίξει και το ΠΑΣΟΚ

      ο pinokio , ο Τζελέπης , ο Γκότσης , ο Μηλίδης , ο Φωτιάδης , ο Αγγελίδης , και λοιποί υποψήφιοι βλαχοδήμαρχοι δεν έχουν καμιά τύχη για κοινή στήριξη ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.

      Διαγραφή
  8. Το δυσκολο ειναι να βρεθεί δήμαρχος που να αλλαξει τη κατηφόρα του δημου Σερρων.Ποιοι μπορούν να εγγυηθούν έργο ειναι αγνωστο. οι περισσότεροι αναμασούν την ξυλινη γλώσα και τις ανεξοδες μεγαλοστομίες.Κι αν γίνει ξεχωριστο ψηφοδελτιο για δημαρχους τοτε θα πλημυρησει δεκαδες υποψηφιους δημαρχους που θελουν να νοιωσουν για λίγες μερες ονειροφαντασμένοι δήμαρχοι.Ευτυχώς που δεν υπαρχει πολυ λιπος χρηματικο αλλοιως θα ειχαμε υποψηφιους δημαρχους περισοτερους απο δημοτικους συμβουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι δεξιοί είναι αχαριστοι στον Μηλίδη.απορώ πώς τους ανεχεται και ξοδεύεται άδικα.να προσεχει μη τον εκθεσουν πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ