My visitors

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

o iakxos: ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ .... ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


 ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΤΩΡΑ ΦΤΥΣΙΜΟ  ...
o iakxos: ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ....: ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ -ΤΣΑΡΟΥΧΑ :   ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ  !!! (Τα παιδιά μου , μου είπαν να ψηφίσω ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο ...) ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ...


"ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΙΒΙΤΣΑ ΟΣΙΜ ΔΗΛΩΝΕ  

   " Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ" ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

20 σχόλια:

 1. VIVA MARIA.....ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΩ!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΤΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ ΣΟΥ,
  ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ.
  ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΟΥΦΡΩΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: AΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ TO 1o MNHMONIO KI ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΕΜΕΙ.
  ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ - ΑΧΝΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ - ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ
  ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΒΟΥΝΙΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.
  ΚΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΡΙΖΕΤΑΙ.
  ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ, ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
  ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΣΥ ΑΡΙΙΑΚΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
  ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ! ΙΑΚΧΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΤΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ ΣΟΥ ,
  ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ .
  ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΟΥΦΡΩNΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (MKO – NTYNAN – KEELPNO – NOVARTIS – EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ) .
  ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : AΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ TO 1o MNHMONIO KI ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΕΜΕΙ .
  ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ - ΑΧΝΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ - ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ
  ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΒΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.
  ΚΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΡΙΖΕΤΑΙ.
  ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ, ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
  ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΣΥ ΑΡΧΙΙΑΚΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
  ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ! ΙΑΚΧΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΚΟΛΛΙΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ . ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΚΟΛΛΙΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΓΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΑΣ ΜΑΘΕΙ Η ΚΛΩΣΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΠΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ.

   Διαγραφή
  2. Πώς το είπες ? Κάθετη πτώση ?
   Πολύ θα ήθελες !!!

   Διαγραφή
  3. "ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ"

   Διαγραφή
 4. Αντιπολίτευση «χαμομήλι» στον "Πορφυρογέννητο", που τώρα έγινε για σένα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, και καμία αναφορά για την Ξινή. Αν πέσει η «πορφύρα» όλα γίνονται «μέλι»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

   Διαγραφή
 5. Τί λένε τα παιδια τώρα; Εφυγε η κρίση και η ανεργία; Θα πάρουν σύνταξη και σε πόσα χρόνια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ , ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ AUDI ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.

   Διαγραφή
 6. Αντιπολίτευση «χαμομήλι» στον Πορφυρογέννητο, που τώρα έγινε για σένα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, και καμία αναφορά για την Ξινή . Αν πέσει η «πορφύρα» όλα γίνονται «μέλι»
  Αντιπολίτευση «χαμομήλι» στον Τζελέπη, γιατί σου θυμίζει τον Αραμπά που τον φωτογράφισε στο σπίτι του, γιατί πως τα το κάνουμε οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται .
  Εξάλλου οι παραπάνω ή τα κόμματά τους ψήφισαν μόνο 3 μνημόνια . Αλλά δεν θα προλάβουν να ψηφίσουν άλλα γιατί η ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!
  Αντιπολίτευση «χαμομήλι» στην Περιφερειακή διοίκηση γιατί όλο και κάποιο «βυζί» θα έχει για σένα
  Αντιπολίτευση «χαμομήλι» στο Επιμελητήριο, που από την 48η θέση μας πήγε στην τελευταία .
  Αντιπολίτευση «χαμομήλι» στον Αγγελίδη, γιατί είσαι και με τον Μεγαλομύστακα, όπως κι αυτός .
  Αντιπολίτευση «χαμομήλι» στον Χρυσάφη, που τρομοκράτησε τους αγρότες με τα δήθεν τσουχτερά εκκαθαριστικά ενώ οι περισσότεροι θα πληρώσουν πολύ λιγότερα και πολλοί θα πάρουν κι επιστροφές .
  Μέχρι τις δημοτικές έχεις να «αρμέξεις» πολλές γελάδες .
  ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ .
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ .
  ουδέν κρυπτόν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σου έχει μείνει απωθημένο με τον Καραμανλισμό απο το 1974

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ρε Μπατοτακη αρχιλαμογιο παλι λασπη σε ολους; ερχεται η ωρα σου ρουφιανε των Σερρων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΒΟΥΝΙΕΣ. ΤΑ ΧΕΙ ΑΥΤΑ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΤΑ ΦΕΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ. ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ IP. ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. H KOΠΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ!
  ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ...
  ΤΟΝ LEXONDANIL.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εχουμε ολους εχουμε κ τον βαβαλη που θελει να βολεψει κ τον γιοκα του.στην ελπιδα σκουταρεως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Όμορφη παρέα!!! Ο φωτογράφος, ο γαμψομύτης [αυτός δουλεύει καθημερινά(ιδίως τις Κυριακές) μέρα-νύχτα (κυρίως νύχτα), με ζέστη, με κρύο, με βροχή, με χιόνια], το ζεύγος, ο προλιφεράκιας (ο promoter),το ιπτάμενο 'πουλί', μα πάνω από όλους ο Καμπουρόσαυρος, ο Αφρικάνικου τύπου, ο επωνομαζόμενος και αμμώδης... Τι όμορφη παρέα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠ´ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ

   Διαγραφή
 13. ΜΠΙΝΕ, ΝΤΟΥΡΟΜΑΛΑΚΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕ Κόντε ΜΑΝΙΑΤΗ, ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΟΥ , ΣΕ ΓΡΑΔΑΡΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.posts@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ