Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ME AΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ...

Ουτοπία  δεν είναι να πιστεύεις ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει …
Ουτοπία είναι να πιστεύεις ότι ο κόσμος μπορεί να μείνει ίδιος …

διαβάζω στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ότι γράφει σήμερα ο Γρηγοράκης, ο γνωστός  ο επίκουρος και συνεχίζει

«μετά από τέσσερις δεκαετίες , δεδομένων των αδυσώπητων συστημικών αδιεξόδων, οφείλουμε να συνδράμουμε στον καθορισμό νέων προταγμάτων για τον ιστορικό κληρονόμο της σοσιαλιστικής προοπτικής – όποιος και είναι αυτός , το ΠΑΣΟΚ, Ο ωριμασμένος ΣΥΡΙΖΑ , το προσγειωμένο ΚΚΕ , η ΔΗΜ. ΑΡ ή κάποιος άλλος ή όλοι μαζί …»

Εντάξει Γρηγοράκη , το πιάσαμε το υπονοούμενο, «ότι αρπάξει ο κώλος μας» που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη, αρκεί να συνεχιστεί η νομή της εξουσίας από τα πρασινοκόκκινα σοσιαληστρικά τρωκτικά που οδήγησαν την πατρίδα μας στην χρεοκοπία και τον λαό μας στην εξαθλίωση 

5 σχόλια:

  1. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ Δ....ΝΗ . ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΙΑΚΧΕ ΣΕΔΑΡΙΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ? ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΠΛΑ , ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ( ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΙΑΚΧΕ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ το 1949 ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ : ΠΑΠΑΓΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ , Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , Π.ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ , Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΣ ΧΑΖΟΥΛΗ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ .....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΟΥΡΙΔΟΥ..ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΤΕ..;;;H ΓΙΑ SEX..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ