Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΖΑΜΠΑ ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ


   "AΔΙΑΒΑΣΤΟΣ" ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ




Πηγαίνει η Χρυσή Αυγή σε λαϊκές  αγορές και σπάει τους πάγκους λαθρομεταναστών που λειτουργούν χωρίς άδεια και τα περιστατικά γίνονται πρώτο θέμα. Αντιποίηση Αρχής σκούζει  ο κ. Δ[ένδεια]ς και όλο το πολιτικό σύστημα. Προσεβλήθη  ο νομικός ο πολιτισμός μας, κατελύθη το κράτος. Ήλθαν οι βάρβαροι να υποκαταστήσουν την Αστυνομία.


    Για να έχουμε αντιποίηση Αρχής, πρέπει να υπάρχει πρόθεση να υποκαταστήσουμε την Αρχή στα καθήκοντά της. Εν προκειμένω εκλήθη η Αρχή να επιτελέσει τα καθήκοντά της και δεν τα επιτέλεσε, οπότε οι χρυσαυγίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας το αδίκημα της αυτοδικίας, το οποίο απαιτεί έγκληση για να διωχθεί, δηλαδή δήλωση του αδικηθέντος ότι επιθυμεί τη δίωξη των υπαιτίων. Τέτοια δήλωση δεν έχει υποβληθεί. Ακούστηκε, επίσης, ότι διεπράχθη και το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Και πώς θα το ερευνήσεις και αυτό το αδίκημα κ. Δ[ένδεια] μου, όταν ο νόμος απαιτεί έγκληση και γι’ αυτό; Ας πάνε οι παράνομοι μικροπωλητές στον Εισαγγελέα να καταγγείλουν την καταστροφή της περιουσίας τους εξηγώντας αν διαβιούν νομίμως στην Ελλάδα, γιατί πουλούσαν την πραμάτεια τους παράνομα και πώς απέκτησαν κυριότητα στην πραμάτεια τους επιδεικνύοντας τιμολόγια ή υποδεικνύοντας το πρόσωπο, από το οποίο τα προμηθεύτηκαν.  Αν δεν τα αγόρασαν, αλλά τα είχαν ως παρακαταθήκη, δεν νομιμοποιούνται στην υποβολή έγκλησης. Απλά πράγματα. 

    Το μόνο, κατ’ εμέ,  αδίκημα, για το οποίο μπορούν να διωχθούν αυτεπαγγέλτως οι χρυσαυγίτες είναι εκείνο της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης [Αρθρο 361Α Ποινικού Κώδικα -  1.Με Φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών  τιμωρείται  η  έμπρακτη   Εξύβριση (άρθρο 361 παρ. 1 ), αν έγινε χωρίς πρόκληση από τον παθόντα.  2.   Αν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο  ή περισσότεροι, επιβάλλεται Φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών], το οποίο θεσπίσθηκε για την πάταξη κάθε ασχήμιας που παρατηρούμε στα γήπεδα από τους ανεγκέφαλους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων.


Γράφει για TaXalia o Σωτήριος Καλαμίτσης , δικηγόρος Αθηνών

7 σχόλια:

  1. Τα VOLVO είναι τα ασφαλέστερα οχήματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα του 2012 αν πουλάς κανένα παιχνίδι και κανένα χαλί στα πανηγύρια , για να ζήσεις την οικογένειά σου, κινδυνεύεις στην καλύτερη περίπτωση από αυτόφωρο και στη χειρότερη να σε στείλουν οι χρυσαυγίτες στο νοσοκομείο .
    Στην Ελλάδα του 2012 αν ληστεύεις έναν ολόκληρο λαό , είσαι στη χειρότερη περίπτωση Υπουργός Οικονομικών και στην καλύτερη πρωθυπουργός .
    Στην Ελλάδα του 2012 αν κάνεις λαθρεμπόριο καισίμων είσαι μέγας οικονομικός παράγοντας .
    Οι ψευτόμαγκες της Χ.Α. την ''μαγκιά'' τους να την πουλήσουν στους λαθρέμπορους καυσίμων και όχι στους ανυπεράσπιστους ανθρώπους .
    Αλλά ξέχασα , εκεί χτυπάνε προσοχές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ . ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ? ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ME TH ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ BLOG .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πατριδα τιμη χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ ΣΩΤΗΡΙΟ , ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ : ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΡΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!Α, ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ...
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ...ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ, ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ...ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ