Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

XAΣΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ... STOP !!!! AΛΑΛΙΑ, ΜΟΥΓΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ

   ΗΛΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ !!!

Περιμένω δημόσια τοποθέτηση Ηλία , διοτι ''πιαστήκατε τον ύπνο'' με την απευθείας ανάθεση του 2021  των 23.628,40 ευρώ και τον μαϊμου - διαγωνισμό με τον Πολύκαρπο του 2022 των 27.651,69 ευρώ. Μιλάμε για 51.280,09 ευρώ ''αέρα πατέρα'' για επιθεώρηση και εντοπισμό των ''κατεστραμένων'' οδικών πινακίδων χώρια η ανάθεση για την τυχόν αντικαταστασή τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο anexartitos.gr.


Εδώ δεν μιλάμε για κοροϊδία αλλά για πλιάστικο ...

o iakxos : ΤΟΝ ''ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ'' ΤΟΝ ΘΠΥΡΟ ... ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ...: ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 2.304 €/μήνα ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ''ΟΔΙΚΩΝ'' … ΠΤΗΝΩΝ;;; « Πτηνών » ΟΧΙ Βέβαια!!! Πινακίδων όμως ... ΝΑΙ!!!...


 Υ.Γ.  Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός Ηλία,  εκτός κι αν αληθεύουν οι φήμες οτι άρχισες να ξίνεσαι στην γκλίτσα του ... Χρυσάφη. 


1 σχόλιο:

  1. Άσε το Ηλία ήσυχο. Τον έχετε βάλει να μαλώσει με όλο τον κόσμο λόγο του οξιθυμου χαρακτήρα του. Άνθρωπος είναι και το παν είναι οι ανθρώπινες σχέσεις μέρες που είναι. Άλλο η πολιτική άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις Ηλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ