Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ : ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ...

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ... 


ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΒΡΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ 
ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΘΑΡΡΟΣ''


Λευτεράκη, η επίθεση δεν είναι πάντοτε η καλύτερη άμυνα ... Με μακροσκελή επιστολή του προς  την τοπική εφημερίδα ''Σερραϊκον Θάρρος'' επιτίθεται ο Συριζαίος Βουλευτής  διότι αναδημοσίευσε άρθρο της ιστοσελίδας thestival,gr με τιτλο ''Ο Αβραμάκης ελιναι ενας χυδαίος Χρυσαυγίτης του Συριζα'' και εν συνεχελια το σχόλιασε '' Στόλισε γερά τον Σερραίο βουλευτή η Φ. Πιπιλή''.

Θίχθηκε σφόδρα ο ''φιλος μας ο Λευτρακης'' ο οικονομολόγος και με μια δρακρύβρεχτη επιστολή προσπαθησε να μας πείσει το ποσο αυξημενη δημοκρατική συνειδηση διαθετει *(τοσο ωστε παρασταθηκε και σε μηνόσυνο στην Τριάδα ύπερ των δολοφονηθεντων 360 ανδρων της Εθνικής Ανιστασης από τους Εαμοβούλγαρους το 1944) .

'' Στοχος της επιστολής μου δεν είναι να σας ψέξω (;;;;) αλλά και να διαψεύσω δημοσια το δημοσίευμα που αναπαρήξατε και γενικά τις συκοφαντίες της Φωτεινής Πιπιλή και να διαπιστώσω - γεγονός που με στεναχρεί ιδιαίτερα - την συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια της συναδέλφου βουλευτριας να τσαλακώσει την δημοκρατική μου υπόληψη''

'' Εδώ και τρείς εβδομάδες λοιπόν εχω γίνει θεατής ενός κακόγουστου μηντιακού σήριαλ , το οποίο θίγει πλέον βαθύτατα την αξιοπρέπεια, το ηθος και την δημοκρατική μου υπόληψη. Το σήριαλ αυτό έχει λάβει πανελλαδική διάσταση και αφορά την υποτιθεμενη χειρονομία μου προς την συναδελφο της Νεας Δημοκρατίας βουλευτή Φωτεινή Πιπιλή'' (έχει μεγάλο ενδιαφέρον να εξετάσουμε το πως αντιλαμβάνονται την συναδελφικότητα οι Ζαιοι !!!) 

''Τον ισχυρισμό της δεν επιβεβαιώνει ούτε και το σχετικό απόσπασμα απο το κλειστό κύκλωμα της Βουλής.'' ( εδω λιγο τα ελληνικα του βουλευτή στραπατσαρίστηκαν λογω της συναισθηματικής φόρτισης)

Και εν συνεχεία ο Ζαίος βουλευτής χαρακτηρίζει ''στημενο το γεγονός'' από την Φωτεινή Πιπιλή προκειμενου να αυξήσει προεκλογικά την δημοτικότητά της και γραφει ... ''Μπροστά στο διακύβευμα της επανεκλογής , λοιπόν η κ. Πιπιλή δεν διστάζει να δημιουργήσει ενα μύθευμα και στην συνέχεια να επιχειρήσει να θικει την τιμή και την υπόληψή μου και να χτυπήσει τον πυρήνα των δημοκρατικών μου πεποιθήσεων τις οποίες δεν διαπραγματεύθηκα ποτέ στην ζωή μου και από τις οποίες δεν έχω αποκλείνει ουτε χιλιοστό.''

''Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν εχει δράκο ... Λευτεράκη.

Το πόσο δημοκρατικές πεποιθήσεις έχεις δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αλλα άφησε να το κρίνουν άλλοι , αν όμως εχεις δικαιο και το γεγονός ειναι μύθευμα και στημένο για να σε προκαλέσουν βλάβη γιατι δεν  δημοσιοποιείς το βιντεο από την μαγνητοσκόπηση της συνεδρίασης της Βουλης για να λάμψει η αλήθεια και μας ταλαιπωρείς με την ανούσια επιστολή σου;

Αντε κ. βουλευτά ... ιδου η Ρόδος , ιδου και το πήδημα.

Περιμένουμε να το τολμήσεις ...


Συνεχίζεται ...

13 σχόλια:

  1. Καλά ρε Λευτέρη,
    να σε φτύνει ο Τζιτζικώστας μέσα στο σπίτι σου και εσύ να κάθεσαι ατάραχος και να δέχεσαι την ροχάλα για να μην χαλάσεις τις καλές σχέσεις που έχεις με την Νέα Δημοκρατία και τον Καραμανλή (κάτι που το έχουμε καταλάβει όλοι)
    Και περιμένεις εμείς του ΣΥΡΙΖΑ να σε στηρίξουμε να εκλεγείς?
    Τι σκατά έκανε ο Τζιτζιφιόγκος όλα τα χρόνια ως περιφέρεια για τον λόφο Καστά και το ταφικό μνημείο?
    Εσύ δεν είχες το Θάρρος να τον ρωτήσεις δημόσια?
    Τελικά μόνο για το image το δικό σου παίζεις.
    Στις εκλογές θα στηριχτούν πραγματικοί αριστεροί, ούτε εσύ ούτε ο Καρπουχτσής είστε, δεν συγκρουστήκατε με τον Καραμανλή, και το σύστημά του στον Νομό.
    Και πάλι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο Καρπουχτής δεν είναι αριστερός;
    Μα αυτός δεν ήταν συνεργάτης της κ. Κόλλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ο ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗΣ ειναι Κολλιοπουλο. Στον Κουφοτολη οφειλει την πολιτικη του εξελιξη που αρχισε απο το πουθενα. Υποστηριχθηκε απο το γραφειο της Κολλια ως υποφηφιος δημοτικός συμβουλος του Αγγελιδη το 2014 διοτι απο τοτε ο Κομνηνος ετοιμαζε στελεχη για την ενδεχομενη υποψηφιοτητα της Πουρομπεμπεκας ως Δημαρχου Σερραιων. Το ιδιο και Ο ΧΡΑΠΑΣ ... Κολιοπουλο κι αυτος ειχε την στηριξη του Κομνηνου και βγηκε δημοτικός σύμβουλος του Αγγελιδη για δεύτερη φορα.
    Ποιος γνωριζε στα Σερρας εναν αξεστο χωριατη μπάτσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Αβρα δεν σας πάει να τον πιάνετε στο στόμα σας. Είστε λίγοι μπροστά του. Κομμένα τα σχολιάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόκκινο αίμα ρέει. Εκλογές πλησιάζουν. Είναι να απορείς που βρέθηκε τόσο χαζός κόσμος. ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο οικονομολόγους στο ψηφοδέλτιο. Ένας από αυτούς ή και οι δύο θα εκλεγούν. Οι απέναντι έχουν να αντιτάξουν τον Βερρο ως οικονομολόγο. Μακάρι να εκλεγούν και οι τρεις. Τι κοινό έχουν. Δεν είναι από τζάκι. και προφανώς έχουν και μερικά δράμια μυαλό περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Προς τον 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 5:33 π.μ.
    Μερικά δράμια μυαλό και ο τίτλος του οικονομολόγου μονο δεν αρκούν...
    Και ο Χρυσάφης για οικονομολόγος μοστράρει αλλα τα ... έκανε παντού μου νι ...
    Στάχτη και μπούρμπερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνήθως αυτοί που λένε ότι είναι οικονομολόγοι , δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Τι νομιζει ο ''οικονομολογος'' υπάλληλος της Τραπεζας Ελλαδος των αργόσχολων, οτι ειναι τοσο μεγαλο μεγεθος που θα καθόταν χωρίς λογο να ασχοληθεί μαζι του η Φωτεινή Πιπιλή ;

    Και τωρα που μαθανε οι ψηφοφοροι της Α'Αθηνων οτι η Φωτεινή αμφισβητησε την δημοκρατική υπόσταση του τεράστιου Αβραμάκη σίγουρα εξασφάλισε άλλες 5.000 ψήφους.
    Αρε καρμοιρη ολίγιστε επαρχιώτη ... εισαι αξιολυπητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. ΘΟΔΩΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΗ , ΟΛΙΓΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΗΜΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι αυτός ο Καμπούρης;
      Αυτός που το παίζει πόρτα στον Μπάμπη;
      Κακομοίρη μου...

      Διαγραφή

  10. Προς τι το υποτιμητικό σχόλιο ρε μεγαλε ; ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ είναι ο πρὀεδρος της ΝΟΔΕ , αυτός που σου πήρε την ταυτότητα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Καρφώθηκε σαν χάνος ο Λευτρης αγωνιά γιατι τρίζει η καρέκλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ