Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ : ''ΣΥΜΜΑΧΟΣ'' ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ !!!

        ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ''ΒARBARA'' ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ 

ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ

     Η κοιμωμένη γατούλα με την ροζ μυτούλα της Οικονομικής Επιτροπής που ξαφνικά την ''είδε'' λιονταρίνα για να γίνει το πολιτικό δεκανίκι ενός τραγικού και πλέον απερχομένου Δημάρχου 


11 σχόλια:

  1. Μια ανύπαρκτη κοπέλα στηριζόμενη μονάχα στο όνομα του πατέρα της, υπερεκτιμημένος και αυτός, ακολουθητής των αποφάσεων και επιδιώξεων του γνωστού Βασιλάκη Χρυσανθίδη, ο οποίος ενεργούσε όπως δήλωσε πολλές φορές σε συνεννόηση με τον Φωτιάδη, θυμήθηκε.....
    Οτι πρέπει να διοικήσει την πόλη και όλοι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε ότι υπάρχει αυτοδιοικητικό κενό!!!!!!!!!!!!!
    Ποιος δημιούργησε το κενό κυρία, εκτός από εσάς και την παράταξή σας που τώρα προσπαθείτε να νεκραναστήσετε, όταν οι περισσότεροι εκλεγμένοι σύμβουλοι είχαν πάει να προσκυνήσουν τον Χρυσάφη και να βολέψουν παιδιά και σόγια.?
    Εσείς συμμετείχατε στο ένα και μοναδικό όργανο που αποφάσιζε, και είσαστe ΒΟΥΒΗ, ή ύποπτα θετική σε όλες τις αποφάσεις.
    Εσείς "κλαίγατε " που έφυγε ο Βασίλης,
    Εσείς δηλώσατε ότι σας ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή.
    Εσείς είσαστe η φωνή του Ανδρέα Λοβέρδου στις Σέρρες, ή κάνω λάθος, αυτού καλέ που αθωώθηκε για την NOVARTIS.
    Βάλατε τους LOSER, να σας κάνουν συνδυασμό, και το ΠΑΣΟΚ να χειραγωγηθεί.
    Κυρία είστε μια θνησιγενής επιλογή της κλίκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Άποψη μου είναι, είναι και υπερεκτιμημένος και ανθρωποδιωκτικός.
      Ήταν υποχρέωση να κάνει ότι έκανε, έτρεχε πίσω από τις εξελίξεις.
      Ποιο ήταν το στίγμα που άφησε στον Δήμο;
      Και μην μου πείτε για ΔΕΥΑ και πεζόδρομους.
      Ήταν υποχρέωση να γίνουν, τέλος.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο μπράβο ξεκίνησε νωρίς η λάσπη. Πονάει η βάρβαρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά μόνο ως υποψήφια θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακό σπυρί είναι για να πονέσει. Παιδί της αυλής του Χρυσάφη. Όλο αυτό το σύστημα της διαπλοκής και της συναλλαγής πρέπει να γκρεμιστεί. Και η ίδια γνωρίζει ότι ο λόγος της δεν έχει καμία αξία γιατί δεν τον σέβεται. κάποιοι θα ασχοληθούν σοβαρά μαζί με το σύστημα των χαραμοφαηδων που την προωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει πολύ Στρατο ο μπαμπάς της αλλά έχει και ακόμη περισσότερους εχθρούς εξάλλου στις εκλογές δεν έσκισε η Βαρβάρα κινήθηκε σε επίπεδα ψήφων που τους μάζεψαν άνετα πολλά άβγαλτα παιδιά από τον συνδιασμο του Χρυσάφη. Ναι θα ήθελα γυναίκα Δήμαρχο αλλά όχι μια ξινή δικηγόρο που δεν γελάει. Στο ντιμπειτ ο Αλέκος θα την κάνει με τα κρεμμυδάκια. Ο Τσιμερικας πάλι που είναι ούτε ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Βαρβάρα ήθελε βουλευτιλικια μέχρι προχθές αλλά το ΠΑΣΟΚ και η απογραφή δεν πήγαν καλά... Οποτε θμτο γύρισε στο δημαρχιλικι... Εν τω μεταξύ , στο όνομα του κόμματος του λαϊκισμού, ο Σπύρος υπονομευε την παρουσία της στην οικονομική επιτροπή....με την ανοχή της ίδιας, η οποία είπαμε έκανε δημόσιες σχέσεις με σκοπό να φορέσει το βουλευτικό ταγιερακι... αν ο κόσμος δώσει αφεση αμαρτιών για την μηδαμινή αντιπολίτευση, τότε θα βγει ΑΝΕΤΑ δήμαρχος με ανατροπή, την δεύτερη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν πάμε δεύτερη Κυριακή ή Βαρβάρα είναι Δήμαρχος.
    Να το θυμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η Βαρβάρα του Λοβέρδου, που άδειασε το ΠΑΣΟΚ σε μια νύχτα με καπρίτσια, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. που αν την αφήσεις στην οικονομική επιτροπή θα ψηφίσει μεχρι και την ανάθεση των εκλογών στο γραφείο του Χρυσάφη. και μην μας πείτε ότι είναι καλύτερη της Αριάδνης. Κληρονόμησε ένα όνομα, και είναι υποψήφια ενός πολιτικού χώρου που σε ένα μήνα θα έχει εξαφανισθεί. Πιστεύει κάνει σοβαρά ότι είναι το πρόσωπο ή έχει το επιτελείο να οδηγήσει την πολη στο αύριο. Ανύπαρκτη δημοτική σύμβουλος. έπρεπε να δεχτει την πρότασης του Δημαρχου. Πέντε χρόνια πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Με τον Φωτιάδη υποψήφιο στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Τζελεπη στα κάγκελα και το προεδρικό ΠΑΣΟΚ απέναντι... εξυπηρετεί ένα σύστημα που κι αυτό είχε μάθει να αρμεγει την ιερή αγελάδα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν τον Πατέρα της που βόλεψε από τα παράθυρα όλο το ΠΑΣΟΚ. Ζήση δεν ξεχνάμε εδώ πληρώνονται όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ