Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

ΠΟΙΟΙ ''BOΛΕΥΟΝΤΑΙ'' ΑΠΌ ΤΗΝ YΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ BABRARA ?

   ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Αγαπήτη μου Βαρβάρα μήπως λιγάκι βιάστηκες να αυτοαναγορευτείς πρώτη μεταξύ ίσων ;

Διακρίνω μια αλαζονία καθόσον  ''η πρωτιά'' δεν συνάδει με τα πεπραγμένα του βίου και της πολιτείας σου στην πρώτη σου θητεία στον Δήμο μέχρι σήμερα

                 

9 σχόλια:

  1. ακόμη ένας μικρός Χρυσάφης...με επεξεργασμένες φωτογραφίες για να φανεί αψεγάδιαστη εμφανισιακά. Αν καλό μας κορίτσι, θα χρειαστεί να μιλήσεις, να υποστηρίξεις, να δικαιολογήσεις. Και τότε θα αντιληφθείς ότι είχες 4 χρόνια να προετοιμαστείς ως σύμβουλος και το μόνο που κατάφερες να σέρνεσαι στην ουρά του Χρυσάφη και να υμνολογειςκαι να αγεσαι απο το πλέον φιλοτομαροστη δημότη αυτης της πόλης. νυν Αντιδήμαρχο. το γεγονός ότι είσαι κόρη δημάρχου έχει πλεονεκτήματα λογικό. πάνω σε αυτό εκλέχθηκες. Αλλά φθάνει... και το ξέρεις ότι δεν έχει αξία ο λόγος σου. Το βράδυ υποψήφια βουλευτής ντου ΠΑΣΟΚ, στην αυλή του Λοβέρδου της , Novartis και το ξημέρωμα η θεία επιφωτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεράστια Εθνικιστική συγκέντρωση στην Φλώρινα!

    https://www.youtube.com/watch?v=_B7bRFvubIQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθε λίγο μπαλίτσα... Πριν 3 χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την έφερε στον Χρυσάφη για να είναι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Συμμαχία Σερραίων. Μεγάλος μάγκας ο Φωτιάδης που έπεισε τον Ζήση ότι θα πάρει τις εκλογές και την πήρε στον λαιμό του όπως και πολλούς άλλους. Τώρα τι; Υποψήφια Δήμαρχος; Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο βραδύς υποψηφια Βουλευτής, το πρωί υποψηφια Δημαρχος.

    Ολημερίς με τον Χρυσάφη, πριν μία ώρα "αντιπολίτευση".

    Το πρωί χειροκροτάει την προσχώρηση της Μπατσίλως στον Χρυσάφη αδειάζοντας τον Φωτιάδη, το μεσημέρι ο Στεφανος την δέχεται σαν υποψηφια Δημαρχο στην θέση του (;;!)

    Τρισίμισι χρόνια μούγκα και ψήφο σε όλες τις αναθέσεις του Χρυσάφη, από εψές το είδε Αριάδνη.

    45 χρονια ανύπαρκτη σε κάθε πολιτική κοινωνική συνδικαλιστική και κάθε δράση, απο προχθες υποψήφια βουλευτής, δήμαρχος, σωτήρας, χορεύτρια, αστροναύτης

    Μεγάλο κακό οι ατάλαντοι "κληρονόμοι". Μεγάλο κακό και οι συμβουλάτορες που την χειριζονται.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καρίπογλου λέει οτι θα πάρει τώρα τους ψήφους των δικηγορων για την βουλή.
    Ολο σου μου του με τον Παρηγόρη ειναι στον καφέ. Επεισαν την Μητλιάγκαινα οτι κανει καλες κολοτουμπες.
    Κι αυτή στηρίζεται σε Σαουλίδη Βαφειάδη και Νατάσα. Η συμορια της συμφορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΣΟΦΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ;;;;;;ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑΣ!!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ!!!!ΓΊΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό κορίτσι η Βαρβάρα, λέει ο Χρυσάφης.
    Πρώτος (και ο μοναδικός) που της έδωσε τα συγχαρίκια. Γραπτά.
    Συνέταιροι τέσσερα χρονια. Θέλουν να συνεχίσουν.

    Μαζί τα φάγανε. Το είπε ο Πάγκαλος.
    Μάλλον στο ΠΑΣΟΚ δεν ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόλις καταλάβει το τι και γιατί γίνεται θα κάνει μια ακόμη κολοτουμπα και πάει στα αζητητα.Κριμα και για αυτήν και για τον Πατέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γνωστό πολιτικό γραφείο που θα στηρίξει την υποψηφιότητα με κάθε τρόπο. Ως γνωστόν οι δεξιοί έχουν θέμα . Δεύτερη φορά δημαρχος μόνο πασοκσης βγήκε τα τελευταία 30 χρόνια. Θέλουν τον Χρυσάφη χαμένο και όλους από δίπλα . Βρήκαν υποψήφιο μη δεξιό και από την πόλη. Θεού θέλοντος όλα θα πάνε καλά . Τις βλακείες που διάβασα για τον Καριπογλου τις ξεχνάω. Εκεί δυστυχώς όλοι για τον καραφλο δουλεύουν. Γι'αυτό υποφέρει το ΠΑΣΟΚ. Χαμηλό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ