Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

'' OYK AΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ ...'' κ. ΓΚΟΤΣΗ

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ κ. ΠΑΛΑΖΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΑ  ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ 


3 σχόλια:

  1. Η παλαζη είναι μια ψωνισνενη άσχετη και επικίνδυνη.. Υποχείριο του Δημάρχου και της δεξιάς πτέρυγας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Παλαζη ζει το ονειρό της ... το πρόβλημα είναι ο Γκότσης

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΡΑΪΚΑ SITE ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ

    Δεν ισχύει το άρθρο 24 του Ν. 4412/2019 για τις «Συγκρούσεις συμφερόντων» κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 2014/24/ΕΕ, στο Νοσοκομείο Σερρών ????? Την ώρα που ΄΄καίγεται΄΄ το νοσοκομείο ο Διοικητής βρίσκει χρόνο και εγκρίνει σύναψη σύμβασης σε ημέτερο!!!!!
    Εάν ισχύει, τότε πως και δεν απορρίφθηκε η κατατεθείσα προσφορά (Κοινοπραξίας φυσικών προσώπων) και μάλιστα κατακυρώθηκε με απόφαση του Διοικητή Φαρμάκη σε σύζυγο μέλους του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Σερρών, και συγχρόνως εγκρίθηκε και η σύναψη σύμβασης????
    Με ποια νομική βάση, γίνεται με νέα απόφαση του Διοικητή Φαρμάκη αντικατάσταση φυσικού προσώπου σε κοινοπραξία φυσικών προσώπων από πρόσωπο που δεν συμμετείχε στην αρχικώς κατατεθείσα προσφορά της πρώτης Κοινοπραξίας φυσικών προσώπων????
    Θα ακυρώσει ή θα επικυρώσει το ΔΣ του Νοσοκομείου Σερρών την νέα απόφαση του Διοικητή Φαρμάκη η οποία στην ουσία κατακυρώνει ‘’νέα ουσιαστικά προσφορά΄΄ σε νέα κοινοπραξία φυσικών προσώπων, χωρίς όμως να έχει μεσολαβήσει νέα διαγωνιστική διαδικασία, τηρουμένων των σχετικών προθεσμιών, ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν κι άλλοι δικηγόροι στην διαγωνιστική διαδικασία και να μην γίνει στην ουσία ανάθεση??????

    Ο υποδιοικητής Πεγίδης, πρώην Προϊστάμενος Προμηθειών στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, μήπως μπορεί να βοηθήσει?????

    Πως αντιμετωπίζει η Σερραϊκή Νομική Κοινότητα το θέμα που αφορά την προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία και την δυνατότητα επίτευξης του μέγιστου δυνατού ανταγωνισμού, χωρίς «συγκρούσεις συμφερόντων» ??????

    ΘΕΜΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ