Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΛΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ... Ο ΠΟΠΩΤΑΣ

 ΑΧΡΟΥΣ, ΑΓΕΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ



 Μια ζωή ανευθυνουπεύθυνος , καταδίκασε την πόλη σε ομηρία του covid με τις εκληματικές παραλήψεις του αντί να ταρακουνήσει τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Νομίατρο την εποχή που ορδές Θεσσαλονίκεων εισέβαλαν στην πόλη και συνωστιζόμενοι ''διασκέδαζαν'' στα γνωστά καλόμπαρα μέχρι πρωϊας διαπείροντας τον ιό.

Επιπλεον παρέμεινε απατής θεατής στην κάθοδο των σκουρόχρωμων ''επενδυτών" απο το Κλειδί καθμερινά στην πόλη των Σερρών με μισθωμένα λεωφορία του  ΔΟΜ ( μπουναμάς στην πόλη και τον νομό  από τον Πορφυρογέννητο , την Ντορα , τον Μηταρακη και τον Τασούλη που επαινούσαν δημόσια τους κατοίκους της Σιντικής για την δηθεν αλληλεγγύη τους) και για τους οποίους μετα από οκτώ μήνες ''σαν Δήμαρχος" θυμήθηκε να αντιδράσει προσχηματικά για να καλύψει της ευθύνες του.

Θυμίζω ότι ο Χρυσάφης διορίστηκε υπεύθυνος της Επιτροπής της ΚΕΔΕ για την ''Μεταναστευτική πολιτική και Διαχειριση Κρίσεων'' και ήταν υποχρεωμένος να έχει επιληφθεί και να αντιδράσει δυναμικά τόσο στην πολιτική αλητεία και απάτη της εγκατάστασης 1.000 αφροασιατών λαθρομεταναστών (''αιτούντων άσυλο'' επενδυτών κατά Μητσοτάκη και ΣΥΡΙΖΑ) στο Κλειδί  όσο και στις παράνομες μετακινήσεις τους καθημερινα στις Σερρες παραβιαζοντας τα υγειονομικά πρωτοκόλλα, παρεμένοντας μέχρι σήμερα ατιμώρητοι και απολαμβανοντας από τις αρχες της πόλης μια ιδιότυπη ασυλία.

Μέχρι και σήμερα ο ''ανευθυνουπεύθυνος'' Πόπωτας κλαίει πάνω απο το χυμένο γάλα ... ενώ οι διασωληνώσεις οι θάνατοι των Σερραίων αυξανονται δραματικά.

Αυτα δεν γινόνται ούτε στο Κωλοκοτρωνίτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ