Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ...

ΤΟ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟ ΕΓΙΝΕ ... ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΠΟΥΛΗ


Ο φέρελπις πολιτικός που έχει την ικανότητα "να τρουπώνει" εσχάτως ανακαλύψε την "όαση του Σύριζα" ... αφού εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την στήριξη της Κόλλια, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου και παράλληλα ειδικός συνεργάτης της ΥΜΑΘ όπου παρέμεινε και επί θητείας Νοτοπούλου, (ελέγχεται  εάν τον κράτησε και η σημερινή ορτινάντζα στο ΥΜΑΘ), έσπευσε να υποδεχθεί τον γραικύλο Παπαδημούλη στην τελευταία του επίσκεψη στα Σέρρας.

Στην συνέντευξή του στο ΔΙΚΤΥΟ και την Μαρία Νάβαλη , αφού χαιρέτησε "την πρωτοβουλία" του νεοφιλελεύθερου  ΣΥΡΙΖΑ να λεηλατήσει την Κεντραριστερά , δήλωσε ότι "προσκύνησε" τον προδότη της Μακεδονίας Παπαδημούλη ως Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου !!!!!!!!!



Αυτό κι αν δεν είναι θράσος, ο νεαρός νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς και μοιράζει καθρεφτάκια ( με την ανοχή της παρουσιάστριας) μιας και ο εθνομηδενιστής Συριζαίος επισκέφθηκε τα Σέρρας στα πλαίσια μιας άκρως κομματικής εκδήλωσης υπό την προστασία διμοιριών των ΜΑΤ στην προσπάθεια να "ξεγελάσουν" τους προδομένους Μακεδόνες.

Δυστυχώς για νεαρό πολιτευτή έδωσε δείγματα γραφής και αντιπαροχής τα οποία θα εκτιμηθούν αναλόγως από τους Σερραίους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ