Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΤΛΙ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΟΥΣΗΣ : Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ...




Ταραχώδης ήταν η πρώτη (τηλεφωνική) επανεμφάνιση-παρέμβαση  του πρωτοπαλλήκαρου του Φωτιάδη στην εκπομπή της Ελενίστας όταν ο φιλοξενούμενος Γιάννης Αγγούσης επεσήμανε ότι στον ΟΠΑΚΠΑ «ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ» οι δυο παρατάξεις Αγγελίδη – Φωτιάδη προκειμένου προεκλογικά να παραχωρήσουν με σκανδαλώδη τρόπο ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  Δημοτική Περιουσία με υψηλότατη υπεραξία σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο που εμφανίζεται ως «επενδυτής», 50 στρέμματα στο Πάρκο Ομονοίας των Σερρών !!!!

Μια δημοτική έκταση πολλαπλών χρήσεων που ανήκει στους Σερραίους Δημότες θα περιέλθει στην κατοχή μιας κάστας ενός αθλητικού σωματείου χωρίς καμία αξιοπιστία και δέσμευση για την υλοποίηση ενός ανύπαρκτου «επενδυτικού σχεδίου» που προς το παρόν εξαντλείται σε νεφελώδεις και αστήρικτες υποσχέσεις.

Μάλιστα ο «Προφήτης από το Τουτλί» ο «επαϊων» και μεγαλοσχήμων αθλητικοδημοτικός παράγοντας  ( εκ των πρωτεργατών διάλυσης της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ του Θεοδωρίδη) χαρακτήρισε «ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ» την Ελενίτσα διότι μιλάει χωρίς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της Συμφωνίας μεταξύ ΟΠΑΚΠΑ και Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού !!!!

Σε αναμονή λοιπόν εξελίξεων μόλις λάβουμε γνώση των όρων της «Συμφωνίας»



1 σχόλιο:

  1. Που να βγει μετά το το χθεσινό που να βγει εδώ βγήκε ο αρχηγός του και δεν ανέφερε τίποτα για το αποχετευτικό καλά δέντρων που τον χρεώνουν έπεσαν οι μάσκες όλων εχθές και η αξιοπρεπεια που ευαγγελίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ