Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΖΩΗΣ : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Η επικίνδυνη και ασυνάρτητη άσκηση εξωτερικής πολιτικής με ενέργειες και δηλώσεις που υπονομεύουν τα δικαιώματα της χώρας μας και το διεθνές δίκαιο, συνεχίζεται αμείωτη από τον κ.Τσίπρα (δυστυχώς, με το νόμο της αδράνειας, που ο ίδιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει).
Στις χθεσινές δηλώσεις δέχθηκε αναφορές του Ερντογάν σε «ομογενείς» της Θράκης, σε «Τούρκους» στην Κύπρο, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, αφαιρώντας τον όρο «Οικουμενικό». Δέχθηκε χωρίς αντίδραση την δημόσια κατηγορία ότι η Ελλάδα «υποθάλπει» εγκληματίες. 
Το συνολικό περιεχόμενο των δηλώσεων Τσίπρα και Ερντογάν ανέδειξε ότι πραγματικό αντικείμενο της επίσκεψης ήταν το παζάρεμα θεμάτων ενέργειας και ιδιωτικοποιήσεων, η δε παρουσία Πιτσιόρλα, πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ κ νύν υπουργού, που ευθύνεται για το μεγάλο ξεπούλημα των στρατηγικών μας εργαλείων, δηλωτική του τι πραγματικά επιδιώκει ο Τσίπρας.
Οι δηλώσεις περί παραβιάσεων του εναέριου χώρου της Ελλάδας από την Τουρκία είναι προσχηματικές. Γνωρίζει ο κ.Τσίπρας ότι όσο οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν επεκτείνουν τα χωρικά μας ύδατα ώστε να αντιστοιχούν τουλάχιστον στον εναέριο χώρο και να μην υπολείπονται αυτού, οι παραβιάσεις αυτές ενθαρρύνονται και θα συνεχίζονται, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων πιλότων.
Τέλος, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη ανακοινώθηκε από την Τουρκική πλευρά το βράδυ της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι δηλωτικό των ορέξεων που άνοιξε ο κ. Τσίπρας με την συνολικά επιζήμια εθνικά πολιτική του.
Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ