Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ... ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ 
ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ




Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στις 3μμ μετά την δεύτερη αίτηση 8 Δημοτικών Συμβούλων με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης , " Ανάκληση της απόφασης 771/30-11-2016 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερρών, Ανάκληση του τίτλου του Επίτιμου Δημότη από τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο και η επιστροφή του χρυσού κλειδιού της πόλης στο Δήμο Σερρών"

Οι "8" που είχαν το σθένος να υπογράψουν την δεύτερη αίτηση είναι : ο Αντώνης Αναστασιάδης , ο Μοσχολιός Ζωγράφος, ο Αναστασιάδης Ηλίας , Ιλανίδου -Βίλλιου Δέσποινα , ο Μυστακίδης Παύλος, ο Καλαϊτζίδης Αλέξανδρος, η Ηλιοπούλου Σταλακτή και ο Στέργιος Γαλάνης.

Θυμίζω ότι οι δυο Αντιδήμαρχοι Γρηγοριάδης και Χαρίτος "μήδησαν" και ενώ ειχε ήδη ορισθεί ημερομηνία συζήτησης της πρώτης αίτησης την 29.08.2018 μετά απο εντολή Δημάρχου υπο την απειλή αντικατάστασής τους ανακάλεσαν την υπογραφή τους ως κότες λειράτες όμως για κακή τους τύχη τους αναπλήρωσαν ο Παύλος Μυστακίδης και ο Ζωγράφος Μοσχολιός στην νεα αίτηση




2 σχόλια:

  1. Σιγά μη επιστρέψει ο Πάκης στην γεννέτειρα, του Καραμανλιστάν το χρυσό κλειδί της πόλης !....το πολύ -πολύ να σας δώσει το ...'' πασπαρτού''...για ανοίξετε την τύφλα σας ..Σερραίοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του κώλου τα εννιάμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ