Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

"Η ΜΑΜΑ" ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ;


ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑΤΑ ΤΩΝ 120.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ...


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 18/09/2018, 15:12 | από Τάσος Τασιούλας


     ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ 
Η ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΜΑΣ!!!  

Λογοδοσία και υποστήριξη στους εποπτευόμενους φορείς (ΕΥΑΘ, ΑΖΚ, ΔΕΘ, ΚΕΔΑΚ). Το στίγμα της νέας ΥΜΑΘ, οι δυο πράξεις που επιστράφηκαν.

Διαρκείς συσκέψεις με τους εποπτευόμενους φορείς από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης κάνει η νέα υφυπουργός, Κατερίνα Νοτοπούλου, σε μια προσπάθεια να ενημερωθεί αναλυτικά για τα ζητήματα του κάθε φορέα ξεχωριστά.

Μεταξύ αυτών εξέχουσα θέση έχει η παλαιοκομματική έμμεσης εξαγοράς ψήφων δραστηριότητα  της "μυξοκλαίουσας για την Μακεδονία" τέως ΥΜΑΘ , της "Μαρούσκας της Καραμανληκιάς" , βεβαίως βεβαίως ...


Συμμαζέματα

Την ίδια ώρα, η υφυπουργός εξετάζει και μια σειρά από ζητήματα στη λειτουργία του ίδιου του υπουργείου και η πρώτη σημαντική παρέμβασή της ήταν στις δύο τελευταίες πράξεις της προκατόχου της, που αφορούσαν στη... διανομή 120.000 ευρώ σε διάφορους συλλόγους της περιοχής. Οι συγκεκριμένες πράξεις υπογράφηκαν μάλιστα στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όταν η κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά δεν ήταν πλέον υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, με αποτέλεσμα η κ. Νοτοπούλου να ζητήσει να της επανυποβληθούν οι σχετικοί φάκελοι, οι οποίοι τελικά επιστράφηκαν από το Εθνικό Τυπογραφείο... Η ίδια φέρεται να έχει πει στα στελέχη του υπουργείου και στους συνεργάτες της πως στο εξής η στήριξη δράσεων από συλλόγους της κοινωνίας των πολιτών θα γίνεται πιο στοχευμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ