Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ;

     ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΕ 1964 ...



ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ 
2016-17 ΚΑΙ 2017-18
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Che Guevara : Τα ποντίκια μικρά και μεγάλα, πήδηξαν αργά ή γρήγορα από το καράβι 

 Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα χαμε δει όλα με τον Πανσερραϊκό, ήρθε η περσινή χρονιά να επιβεβαιώσει ότι δεν είχαμε δει τίποτα. 

Μετά την προπερσινη χρονιά που θεωρήθηκε επιτυχία η βαθμολογική θέση της ομάδας είδαμε το «λιοντάρι» να ξεκινά φουριοζο στο κύπελλο και να πορωνει τον κόσμο του…όμως η βοήθεια έξωθεν, διά της ανυπαρξίας του προέδρου της Διοίκησης σε συνδυασμό με τα τερατώδη λάθη του παρελθόντος, οδήγησαν για πολλοστή φορά την ομάδα στον διασυρμό αγωνιστικά και δυστυχώς στη χλεύη των ΜΜΕ ακόμα και με υπονοούμενα για την αγωνιστική απόδοση της ομάδας για ίδιον όφελος!



Είδαμε ένα πολλά υποσχόμενο ροστερ να διασύρεται, είδαμε «χωριά» να μας «κάνουν πλάκα» δεν είδαμε ποτέ τον πρόεδρο της ομάδας κι εννοείται δεν είδαμε ποτέ στήριξη από την τοπική κοινωνία και τους φορείς της πόλης και του νομού.

Η καλύτερη διαφήμιση των Σερρών βρέθηκε έρμαιο υπόγειων συμφωνιών, αθέμιτου ανταγωνισμού, πολεμικής τοπικών αρχόντων, άβουλο πιόνι συμφερόντων. Τα ποντίκια μικρά και μεγάλα, πήδηξαν αργά ή γρήγορα από το καράβι λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων μολονότι στο βιογραφικό τους θα χουν πάντα την αμισθί βοήθεια στον Πανσερραϊκό.

Η παλινωδία του καλοκαιριού τελείωσε όπως είχαμε ως Πανσερραϊκός CHE GUEVARA CLUB προβλέψει. Αυτός ήθελε, αλλά εμείς δεν θέλαμε, κι όταν τον είπαμε να θέλει αυτός δεν ήθελε, αλλά είπε εντάξει, όμως μετά εμείς δεν του δίναμε κι αυτός είπε δεν θέλει και μεις τη δώσαμε σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Για πρώτη φορά από το ’64 κόντεψε να απαξιωθεί η αγάπη μας, η προμετωπίδα του συλλόγου μας με επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Κι ευτυχώς δεν ήμασταν στα μπάνια και καταφέραμε να το αποτρέψουμε. Έστω με την επιλογή της σημερινής Διοίκησης της ομάδας, έστω με νέα παιδιά στο ροστερ, έστω με ελάχιστο μπάτζετ, έστω με απαξιωμένη την ερυθρόλευκη μαγεία μας! 

Ωστόσο, όπως πράξαμε εδώ και δεκαετίες, έτσι και σήμερα θα βρεθούμε δίπλα κι αρωγοί σε οποιονδήποτε αθλητή ή διοικούντα τηρήσει τις υποσχέσεις του, δώσει το είναι του και σεβαστεί την φανέλα με σήμα το Λιοντάρι…

Θα μαστε πάντα εκεί να τραγουδάμε και να στηρίζουμε στις χαρές και τις λύπες… Όμως, δεν θα δεχθούμε άλλα παιχνίδια σε βάρος του συλλόγου μας. Δεν θα δεχθούμε ψέματα, φίλια πυρά, πισώπλατα μαχαιρώματα κι αθέτηση υποσχέσεων. 

Ναι θα μαστε ο εγγυητής της αξιοπρέπειας της ομάδας κι όποιος την επιβουλεύεται θα μας ξαναβρεί μπροστά του. Ο ρόλος μας ήταν, είναι και θα είναι στα πέταλα όλης της Γης, δίπλα στον Πανσερραϊκό να πουλάμε σαψαλωσυνη. Εκεί στην ιστορική θύρα 5 που γαλουχουνται οι νέοι σαψαληδες. Εκεί πάντα με την αγάπη διαρκείας μας! Τα εισιτήρια για τη νέα σεζόν βρίσκονται ήδη στα γραφεία του κλαμπ από όπου θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε καθημερινά τις απογευματινές ώρες. H τιμη εισιτηρίου διαρκείας για το πέταλο είναι 40 ευρώ.  

Πανσερραϊκός Che Guevara Club 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ