Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕΛΙΤΟ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑ ;

ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ
 ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ; 


Σε κατάσταση πολιορκίας ήταν χθες η περιοχή της Αμφίπολης και το Μνημείο στον Λόφο Καστά τελούσε υπό αποκλεισμό από ισχυρή αστυνομική δύναμη.Από την Ζίχνη μέχρι την Αμφίπολη υπήρχε ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων και αποκλεισμός του δρόμου που οδηγούσε στην είσοδο του Μνημείου. Ζήσαμε μέρες του 2014 όταν έγινε η φυγάδευση ευρημάτων της Ανασκαφής ... τα οποία μέχρι"αγνοούνται"   

4 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος αγωνια για την επιτυχη εκβαση της παρακατω φωτογραφικής προκήρυξης για να σώσει το πολιτικό του τομάρι
    http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/prokiryxi_719.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφερουσα περιπτωση μιας και οι περισσοτεροι αυτοδιοικητικοι εχουν μεταπτυχιακο στην φωτοφραφιση αλλα απο μονη χωρις στοιχεια μπορει να ειναι κακακοβουλη

      Διαγραφή
  2. 150 αθλητές και σωματεία από όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες του Εξωτερικού όπως Αγγλία, Βουλγαρία, Ιταλία, Σερβία και Γερμανία συμμετείχαν στο 7ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή της Αμφίπολης. Η συνολική διαδρομή κάλυψαν οι ποδηλάτες είναι 130 χιλιόμετρα, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στο Ροδολίβος.

    Η διαδρομή του αγώνα σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι αθλητές που έρχονται από μακριά όχι μόνο να διασχίσουν μία τεχνικά άψογη διαδρομή αλλά και να δουν από κοντά τις ομορφιές που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή.

    Τον αγώνα συνδιοργανώνουν η Ωδή Αμφιπόλεως και ο Ποδηλατικός Όμιλος Βέλος. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Καλεντάρι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Νέας Ζίχνης και την Υποστήριξη του Δήμου Αμφίπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού η παρουσία τόσο ετερόκλητου πλήθους βοήθησε να περάσουν απαρατήρητοι οι ευρωπαίοι επισκέπτες οι οποίοι ευρίσκοντο i n g o g n i t o στην πόλη μας με συγκεκριμένη αποστολή. Ενδιαφέρον θα ειχε να μας γνωστοποιήσετε τον χαρτη της διαδρομής του αγώνα, ---------------- Θα σας περιμένουμε με υπομονή ...

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ