Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΚΛΟΖΕ : ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ


 ΤΑ "ΠΑΝΤΣΕΡ"  ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ...
ΣΚΟΠΡΙΣΑΝ ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ , 5-0 ΣΤΟ ΗΜΙΩΡΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!


Ο Μίροσλαβ Κλόζε σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα της Γερμανίας απέναντι στη Βραζιλία, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Δύο τέρματα αναζητούσε στη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μίροσλαβ Κλόζε έτσι ώστε να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ.


Ο Γερμανός είχε 14 και ήταν στη δεύτερη θέση με τον Ρονάλντο να έχει 15 και να είναι στην κορυφή. Στη φάση των ομίλων, σκόραρε στην ισοπαλία της ομάδας του με την Γκάνα, για να σκοράρει στον επικό ημιτελικό απέναντι στη Βραζιλία για να γίνει ο πρώτος σκόρερ, φτάνοντας τα 16.

5 σχόλια:

  1. Από την Κομμαντατούρ, εεε, Μέγαρο Μαξίμου, ήθελα να πω, ανακοινώθηκε ο υποχρεωτικός στολισμός των μπαλκονιών με τη Γερμανική σημαία σε ένδειξη χαράς για τη νίκη των ευεργετών μας γερμανών. Όποιος δε συμμορφώνεται θα του επιβάλλεται φόρος 20πλάσιος του αρχικού ενώ παράλληλα προωθείται πραξη νομοθετικού περιεχομένου για έκτακτη οικονομική εισφορά ύψους 1 δις € προκειμένου να δοθεί πριμ στους ποδοσφαιριστές της γερμανίας. το χρηματοδοτικό κενό που θα προκύψει θα καλυφθεί από τη μείωση σε μισθους και συντάξεις...
    Πόσο ΝΑΖΙάρης μπορείς να γίνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τον πολονοεβραιο τον κλοσε τον τουρκαλα τον οζιλ κατι μαυρους και καμποσους αμφηβολου εθνικοτητας . γαμισε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον αλβανο μουσταφι τον κεντιρα τον ποντολσκι τον κλοσε τον εβραιο τον μποατεκ τον οζιλ τον τουρκο ? Μονο ο πιου εμεινε εξω . παντσερ και μαλακιες . εθνικη κοσμου . αλλαξανε τις γερμανιδες τα φωτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δουλειά είναι η συνταγή της επιτυχίας για όλους και για τα πάντα .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ