Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΦΩΤΕΙΝΗ ...

" ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ" ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ 

 Θυμήθηκαν το συνταξιοδοτικό των αγροτών…

  

Καλοκαιριάτικα…
 Τη μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών στα 62 έτη, με 40 χρόνια ασφάλισης, ζητούν 31 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο υπογράφοντα τον βουλευτή Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή !!! ( σημείωση : αυτόν που ξεραίνει το σκατό του για να τα βγαλει πέρα ...)

Με Ερώτησή τους στον υπουργό Εργασίας ζητούν να υλοποιηθεί η δέσμευση του πρωθυπουργού για τη μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών, σημειώνοντας ότι ο αγρότης και η αγρότισσα είναι σήμερα οι μόνοι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτούνται στο 67ο έτος της ηλικίας τους, ενώ πρέπει να χαρακτηριστεί η αγροτική εργασία βαριά και ανθυγιεινή.

Οι 31 βουλευτές επισημαίνουν ακόμη ότι έχει προκληθεί αναταραχή στους αγρότες που είναι γεννημένοι το έτος 1948 και το 1949 καθώς επρόκειτο να συνταξιοδοτηθούν το 2013, αλλά… ατύχησαν!
Τώρα, πού θυμήθηκαν να ανακινήσουν το συνταξιοδοτικό των αγροτών οι 31, είναι απορίας άξιον.
Δεν λέω, καλό είναι να θυμόμαστε αδικίες και αθετήσεις δεσμεύσεων, αλλά όχι παίζοντας με τον πόνο των άλλων.

Εκτός αν το θέμα επανέρχεται ελέω καλοκαιριού και στο πλαίσιο της προσφιλέστατης τακτικής κάποιων, τύπου: «λέμε και καμιά μ@….α, να περάσει η ώρα»!
Β.Α.
Υ.Γ.   Το δημοσίευμα είναι της εφημερίδος "ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ" ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Δημητριος Αραμπατζής και Αρχισυντάκτης ο Αλέξανδρος Αραμπατζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ