Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΜΑΡΙΜΝΑ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -"ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ"TOY KOΤΣΑΜΠΑ



                                         
                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
«Με αφορμή αυτά που ακούστηκαν στις τηλεοράσεις από την κ. Λουτράδη ,μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών  για λίγα λεπτά δημοσιότητας.»
 
 Μέρες τώρα το συγκεκριμένο άτομο περιφέρεται από μαγαζί σε μαγαζί και προσπαθεί να δημιουργήσει αναταραχή- εκνευρισμό –αναβρασμό μεταξύ των Επαγγελματιών ( ΣΥΝΗΘΗΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ).
 
Σκοπός της λέει είναι να πιεστεί ο Εμπορικός Σύλλογος και αυτός με την σειρά του να πιέσει τον Δήμο για να πιέσει και αυτός την Αστυνομία για να τηρηθεί ο νόμος για τα τραπεζοκαθίσματα στην οδό Ερμού και αλλού ( να πέσουν πρόστιμα δηλ.).
 
Λάθος τρόπος λέμε εμείς.
 
Εμείς σαν Ένωση εστιατόρων είχαμε και έχουμε  πάντα και πιστεύουμε στην καλή συνεργασία και με τον εμπορικό σύλλογο και τον Δήμο και όλες τις υπηρεσίες. Ο ρόλος μας είναι να μπορούμε να λύνουμε τα όποια προβλήματα  υπάρχουν στη λειτουργία της αγοράς και όχι να ανοίξουμε πόλεμο –καταστολή –κυνηγητό –πρόστιμα,  άλλωστε όλοι ζούμε στον ίδιο τόπο ,έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο.
 
Εμείς είμαστε εδώ ,η Ένωση εστιατόρων είναι εδώ, αν υπήρχε ένα πρόβλημα μπορούσαν οι όποιοι επαγγελματίες «ενοχλούνταν» να το συζητήσουν μαζί μας.
 
Αντίθετα η κ Λουτράδη παίρνοντας εργολαβικά το θέμα βγήκε και μάζεψε υπογραφές (ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ) ανοίγοντας πόλεμο μεταξύ των συναδέλφων και προωθώντας διχασμό και αποπροσανατολισμό, σηκώνοντας τόση σκόνη χωρίς να υπάρχει λόγος αλλά ΟΛΑ για την δημοσιότητα.
 
Παίζει πολύ καλά το ρόλο του προβοκάτορα αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα ζητήματα που τρέχουν αυτή την περίοδο.
 
Μείωση του τζίρου, κατασχέσεις, ΟΑΕΕ, κέντρο είσπραξης εισφορών, εφορία, φορολογικές δηλώσεις, παραεμπόριο- δάνεια.
 
Έχουνε γίνει δράσεις, έχουν παρθεί πρωτοβουλίες από τον Εμπορικό Σύλλογο και από την Ομοσπονδία κοινές και κ Λουτράδη εσείς ήσασταν  απούσα από όλες ( ίσως δεν έχετε και χρόνο γιατί εργάζεστε στον ιδιωτικό τομέα) και βρήκατε ευκαιρία για λίγα λεπτά δημοσιότητας να βγείτε στις τηλεοράσεις πάλι και να σπείρετε την διχόνοια μεταξύ συναδέλφων , τον ξεπεσμό και την απαξίωση.
 
Να βλέπει ο Σερραίος πολίτης αυτή την εικόνα , πόσο χαμηλά μπορείτε να πέσετε ακόμα εσείς και οι όμοιοι σας ,αυτοί οι καθοδηγητές σας που δρούν στο σκοτάδι δεν έχουν την δύναμη να δράσουν στο φως και βάζουν τα παπαγαλάκια  να εκτίθενται. 
 
Έχουμε να πούμε όμως και τους πατρόνες σας ότι όπου πήγαν χάσανε, όπου πηγαίνουν τους διώχνουν και τους χλευάζουν, οι μέρες που απέμειναν λιγοστεύουν.
 
Εμείς πιστεύουμε ότι με τον διάλογο και την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μπορούν να λυθούν τα όποια προβλήματα στη λειτουργία μας.

Θέλουμε την συνεργασία και τον διάλογο με τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Σερρών είμαστε από την ίδια πλευρά γιατί είμαστε Επαγγελματίες και είμαστε στο ίδιο μετερίζι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                             Η Γ. Γραμματέας
Κοτσαμπάς Σωτήριος            Σπλήνα Μελπομένη 


 Υ.Γ.  Καθαρό ύφος γραφής και φρασεολογία του γνωστού "Αγγελου του Φουαγέ", ο Σώτος απλώς υπογράφει

2 σχόλια:

  1. Περιμενουμε με αγωνια την τοποθετηση επι του θεματος της Ζωης Χειμωνιδου!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστός ο μουσταφας για το μαγαζι σας γαμεο
    οι μαλακες οι θρασυδειλοι, αυλη τους εκαναν τον δρομο ειδικα την νυχτα δηλ μετα τις 9και μισυ
    ταλλα τα δακρυβρεχτα του πατρος καλά ειναι για τον εμπαθες μπελιτσοκαναλο

    ΥΓ ιτς δεν τον γουσταρω τον μουσταφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ