Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο 8ος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ...


     ... ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ CIRCUIT ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ




"ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ..." 

Ευθέως μίλησε , ο 8ος Αντιδήμαρχος των Moustafaδων για "έγκλημα στο αυτοκινητοδρόμιο" ενω παραλληλα εξήγγειλε την σύσταση "εξαμελούς επιτροπής" από μηχανικούς υπαλληλους του Δήμου , πλην των συναδέλφων τους μηχανικών υπαλλήλων του Δήμου που ήταν οι επιβλέποντες του έργου και οι υπευθυνοι παραλαβής του !!! 

Στην ουσία ο Γκότσης εξήγγειλε την μεθόδευση για την συγκάλυψη της απάτης γιαυτο και ο iakxos ανέβασε το video με τίτλο "ΓΚΟΤΣΗ, ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ"

Βέβαια η Επιτροπή των δωσίλογων  έφερε επιτυχώς σε πέρας την αποστολή της , κάλυψε την "ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΒΕΤΕ" την εργολάβο εταιρεία , ακύρωσε την εντολή Δημάρχου για την πλήρη αποκατάσταση της πίστας και απέφανθη ότι αρκεί η εν μέρει αποκατάσταση , μόλις του 10% αυτής !!! 

Γιαυτό έδωσε την "ειδική εντολή" προς τον εργολάβο για τα μπαλώματα στις στροφές μόνο της πίστας  για την οποία φρίκαρε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης ...

(δείτε το video)  

 o iakxos: "ΚΕΡΑΥΝΟΙ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ κατα MOUSTAFAΔΩΝ: "EΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ"  ΓΙΑ "ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ" αντι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ EΓΚΛΗΜA ΣΤΟ CIR...

10 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ......ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ......
    ΝΑ ΑΝΑΔΙΚΝΕΙΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΑΙΔΡΟ....
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΙΚΟ....
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.....
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΤΗΜΕΛΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ......
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΥΠΟΓΕΛΟΙΟ..
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΙΜΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.....
    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ......ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΣΑΣ.....ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι για γελια ρε παιδια,οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι την πλάτη του Ηλία Γκότση είδαν στις εκλογές και αρκετοί δεν μπορούν να το χωνέψουν ακόμη .
    Όμως αυτά τελείωσαν και τώρα ήρθε η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορία. Οταν θα εκδικαστεί η υπόθεση ΚΑΝΑΚΗ και καταδικαστούν ολοι αυτοί [ΓΚΟΤΣΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΛΠ], τεθούν σε αργία, ποιος θα διοικεί το Δήμο; Αρα επιτακτική ανάγκη να γίνει Δήμαρχος ο άλλος υποψήφιος.

      Διαγραφή
    2. Πωωω ρε φίλε πόσο άσχετος είσαι... Τράβα πιες κανα καφέ με τον άλλον υποψήφιο να συνέρθεις...τον καφέ της παρηγοριάς...

      Διαγραφή
    3. Λένε οτι τον εβγαλε το γραφειο αντιπροεδρου.Ισχυει?

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
    ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΣ.....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.................ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ......ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ Π@Δ@Σ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕΕ ΟΟΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Πάρτε τα @ρχίδι@ του "Μουσταφά και των Αντιδημάρχων" του (κύριως του "8ου"...) Μια ζωή στην μπάτσα θα σας έχουν, ανώνυμοι λασπολόγοι... Και τώρα για μια πενταετία σεβασμός και προσοχή σ' αυτούς τους ικανούς ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός λαός. Σας βούλωσαν το στόμα ρε. Αυτό σας άρμοζε. Αχχ δύσκολο πράγμα η ήττα και πώς να την αποδεχθείς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια τρυπια βαρκα για ολους ,την παμε στα βαθια, να καθαρισουμε μια και καλη!!!!! ( η βαρκα ειμαστε εμεις ....αλλα που να καταλαβετε!!!! ) Νεα ατομα ,νεο αιμα, με ορεξη και αγαπη για τον συνανθρωπο,και οχι για την καρεκλα, γιατι η καρεκλα δεν ειναι κανενος ,απλα τους αφηνουμε εμεις....αλλα που να καταλαβουμε τα χαιβανια!!!! καλα να παθουμε! φατε τους ΤΩΡΑ στη μαπα ολους τους δημοσιους υπαλληλους που δεν ξερουν ουτε να μιλουν. Μισθο ειχαν ,μισθο θα εχουν ,γιατι να στεναχωρεθουν? Τρεξε εσυ υπαλληλακο να κανεις κανα μεροκαματο μη σου κοψουν τη ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΓΙΑΤΙ "ΑΥΤΗ" ουτε το ΝΕΡΟ στο ΔΗΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.....Ποιος Δημοτικος συμβουλος ειναι αυτος? και ας ειναι κ Δημοσιος υπαλληλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ