Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

 ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ !!!



Κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των Ο.Τ.Α. α' βαθμού, που μέχρι σήμερα δεν έχουν απογραφεί, παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις και χρονικές παρατάσεις, που δόθηκαν, κατά καιρούς, από το Υπουργείο Εσωτερικών. 

«Υπολείπονται 133 Ν.Π.Ι.Δ., προκειμένου να ολοκληρωθεί η απογραφή των Φορέων του Υπουργείου Εσωτερικών» είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, και κάλεσε τις Αναπτυξιακές Δημοτικές Επιχειρήσεις να απογραφούν, ενώ, παράλληλα τόνισε, ότι οι Δημοτικές Επιχειρήσεις - πλην των Κοινωφελών - με τριετή ζημιογόνα χρήση, θα κλείσουν.

 Συγκεκριμένα, όπως διευκρίνισε, έχει απογραφεί το σύνολο των Ν.Π.Δ.Δ. και 560 Ν.Π.Ι.Δ. Απομένει να απογραφούν 133 Ν.Π.Ι.Δ., μεταξύ των οποίων 16 Δ.Ε.Υ.Α. (Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης - Αποχέτευσης) και 51 Αναπτυξιακές Δημοτικές Επιχειρήσεις. Συνεπεία της μη απογραφής Ν.Π.Ι.Δ., μέχρι σήμερα, δεν είναι γνωστά, τα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των εργαζομένων σ' αυτά, το μισθολογικό και γενικότερα λειτουργικό κόστος αυτών. Ακολουθεί πίνακας με τα μη απογραφέντα Ν.Π.Ι.Δ. των Πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.:

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΕΡ ΙΑΚΧΕ, ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΕΡ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ
    ΑΞΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ