Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗ


       ΥΠΕΡ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Ο κ. ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο.Γ.Α. !!!




Ο Μισέλ, o υποδιοικητής του ΟΓΑ, παραστάθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΑΣ Σερρών με θέμα την λύση και εκκαθάριση του Συνεταιρισμού. Η παρωδία ήταν ότι οι αγρότες δέχθηκαν να προεδρεύει της Συνέλευσης ο κ. Ανεσιάδης, ο επί εικοσαετία Γενικός Διευθυντής της Ένωσης , παραιτηθείς με αποζημίωση 80.000 ευρώ πριν μερικά χρόνια και επαναπροσληφθείς στην ίδια θέση με "μπλοκάκι" παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών. Τέλος ο κύριος αυτός είναι ο εμπνευστής και πρωτεργάτης της αλχημίας με την ίδρυση του νέου "ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ" από είκοσι πολίτες - όχι απαραίτητα αγρότες - στον οποίο νέο Συνεταιρισμό, οι δοσίλογοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ Σερρών ενοικίασαν έναντι πινακίου φακής όλες τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της ΕΑΣ.

Τόσο καλά δηλαδή, με τον κ. Ανεσιάδη να είναι ο "πασπαρτού" της ιστορίας. 

Το εγκληματικό σχέδιο θα πήγαινε περίφημα εάν δεν παρενέβαινε ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΕΟΝDOR, ο οποίος επί τρίμηνο ερευνούσε και δημοσιοποιούσε το ζήτημα από το ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , οπότε μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να αφυπνίσει τους ταλαίπωρους και άξιους της μοίρας τους αγρότες.

Στην ένταση που δημιουργήθηκε στην Συνέλευση "λύση" έδωσε  ο Τζελέπης , ο πονηρός  και όλοι "το φάγανε το τυρί, χωρίς να δουν την φάκα" όπως θα έλεγε η θεία μου η Επλινίκη.

Ο Μισέλ πρότεινα να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση και να δοθεί η ευκαιρία στους ήδη συνεταίρους αγρότες της ΕΑΣ να εγγραφούν στον νέο αμαρτωλό "ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ" μέχρι την 20 Μαρτίου και κατόπιν στη νέα Γενική Συνέλευση όλοι μαζί να εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι αγρότες πάτησαν την πεπονόφλουδα και η Γενική Συνέλευση υιοθέτησε την πρόταση-παπαριά του Τζελέπη.

Όμως οι φουκαράδες λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο για ένα ζήτημα που αφορά τον νέο αμαρτωλό "ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ" καθόσον δεν είναι υποχρεωμένοι οι 20 συνεταίροι αυτού να δεχθούν εγγραφή νέων μελών, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο ελαιοπαραγωγός Βασίλης Σιώτης που παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του TEONDOR.

Το μείζον όμως είναι αλλού. Εφόσον υλοποιηθεί η πρόταση Τζελέπη, οι αγρότες αποδέχονται την λεηλασία   της περιουσίας της ΕΑΣ Σερρών από τον Ανεσιάση και τα 20 λαμόγια του νέου Συνεταιρισμού, που οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη και τους δίνουν ανέξοδα συγχωροχάρτι και "άφεση αμαρτιών"

Η λύση είναι  όπως σωστά ανέφερε ο ελαιοπαραγωγός Βασίλης Σιώτης η ίδρυση νέου Συνεταιρισμού και η καταδίκη των λαμόγιων

6 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ , ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ"!!!!!!
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ......ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ......Δ.Ε. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pes kai gia thn ntomata xerei o psilos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

    SYRIZA PANTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι το ΚΙΕΒΟ έφτασε ο ΜΠΕΝΙ για να πετάξει αετό μια και είχαμε κωλόκαιρο την Καθαρά Δευτέρα .
    Μας έχουν σπάσει τα αρχ@δια με την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα , αλλά δεν τους ενοχλεί καθόλου να έχουν επίσημους συνομιλητές τους νεοναζί της Ουκρανίας .
    Η Χρυσή Αυγή είναι παιδική χαρά μπροστά τους . Τον Παναγιώταρο ούτε καθαρίστρια δεν θα τον είχαν στα γραφεία τους .
    Τα πουστα@ιά του Σαμαρά και του Βενιζέλου είναι επικίνδυνα . Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία και να υλοποιήσουν τις μνημονιακές δεσμεύσεις τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ